Aκολούθησα μικρότερη διαδρομή χωρίς αποτέλεσμα.Υπενθύμιση:Φοράω την τελευταία Global dev και προσπαθώ να κάνω flash την ίδια(bootloader unlocked).Ακολούθησα τον οδηγό του derveni με την πολύτιμη βοήθεια του μέσω chat αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ ξεκολλούσε το % σχετικά γρήγορα απο το 0% σε κάποια στιγμή κολλούσε είτε στο 51% είτε στο 70% σχεδόν για ώρα και εγκατέλειπα την προσπάθεια.Σε μερικές περιπτώσεις μου έβγαζε κάποια κόκκινα κινέζικα γράμματα με 2 επιλογές απο κάτω στα κινέζικα που απο οτι κατάλαβα η πρώτη ήταν να ξαναπροσπαθήσεις(χωρίς αποτέλεσμα) είτε να ακυρώσεις.Εν τω μεταξύ δεν είχα SIM καθόλου,δηλαδή δεν την έβλεέπε το τηλέφωνο!!Εκεί αγχώθηκα.Έκανα reset to factory settings--set as new.Πάλι δεν έβλεπε SIM.Ξαναπροσπαθώ με την μέθοδο του derveni για flash πάλι τα ίδια.Αλλα το καλό είναι οτι ξαναείδε την SIM.Το fingerprint sensor που εξαφανίστηκε και ήταν ο κύριος λόγος του flash φυσικα συνεχίζει να είναι εξαφανισμένο και πλέον το ρίχνω στο hardware χωρίς να είμαι βέβαιος.Τέσπα το τηλέφωνο δεν κάνει τίποτα άλλο περίεργο αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι πλέον,γιατί όσο ξαφνικά είδε την sim τόσο ξαφνικά μπορεί να την ξαναχάσει πάλι και να με κρεμάσει απίστευτα.Οπότε μέχρι να κάνω flash,θα έχω ένα εφεδρικό με τα ωραία κουμπάκια μαζί μου.