Ολα καλα και απο εμενα...
Xiaomi Redmi Note 5 (4/64) μετα απο 360 & 720 μερες αναμονης τελικα σημερα το mi flash εκανε το θαυμα του και εξαφανισε την αγγλικινεζικη rom απο το τηλεφωνο μου...Ειμαι με global rom πλεον...
Ευχαρισατω πολυ για τον κοπο σας να φτιαξετε αυτον τον αναλυτικοτατο οδηγο
Παιδιά η τελευταία έκδοση του Miflash μου μοιάζει λίγο μπέρδεμα...
Πρέπει να κάνουμε login κλπ για να φλασαρουμε ROM?
Έβαλα να περάσει Fastboot CN σε ξεκλειδωτο Redmi Note 5 CN, μου έβγαλε error στο τέλος, το κινητό έκανε μόνο του εκκίνηση κ όταν τελικά άνοιξε είχε περασμένη China Stable, ενώ πριν φορούσε Global Stable...
Ναι @NasDriver, είχε έρθει ξεκλειδώτο.
Το error το έβγαλε μετά από 720sec χρόνο φλασαρισματος, η πράσινη μπάρα είχε γεμίσει. Δεν έβγαλα screenshot, αλλά κάτι έγραφε περί "can't identify the device" και ότι τελικά δεν ολοκληρώθηκε το flash.
Αμέσως όμως το κινητό έκανε ΜΟΝΟ του boot και άνοιξε φορώντας την ΙΔΙΑ ROM με αυτή που του φλασαρα!
Επίσης, ο Bootloader παρέμεινε ξεκλειδωτος...
Τότε όλα είναι ΟΚ...μπες σε fastboot mode, άνοιξε παράθυρο εντολών adb και δώσε την εντολή fastboot oem lock για να κλειδώσει ο bootloader ώστε να ξεκλειδώσεις με mi account
Τότε όλα είναι ΟΚ...μπες σε fastboot mode, άνοιξε παράθυρο εντολών adb και δώσε την εντολή fastboot oem lock για να κλειδώσει ο bootloader ώστε να ξεκλειδώσεις με mi account
Το έκανα κι αυτό αγαπημένε: Και με το που έβγαλε το "Ok", αυτόματα το κινητό έκανε boot και άνοιξε, έχοντας κάνει Factory Reset και κλειδώσει τον Bootloader... Αυτό το Factory reset μετά το κλείδωμα δεν το περίμενα!
Μόλις έκανα flash την global της συσκευής μου , mi mix 2 και μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν δουλεύει το wifi. Κολλάει το λειτουργικό και αποσυνδέεται μόνο του. Να το ξανα κάνω flash χρησιμοποιώντας τον οδηγό από την αρχή;
Επίσης παρατήρησα πως στον οδηγό λέει flash_all αλλά εδώ έχει προεπιλογή αυτό που φαίνεται στην εικόνα.