γιατί μου λέει your device isnt supported by Mi unlock?και μετά με παραπέμει στο κινέζικο site με ένα κουτάκι να συμπληρώσω κάτι?τι κάνω λάθος?
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
@geoanto555
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως θα έπρεπε να το προσθέσετε στην εισαγωγή για να το γνωρίζουμε. -
Ναι παιδιά όπως λέει και ο Γιώργος η άδεια για ξεκλειδωμα ισχύει επαοριστον με τον περιορισμό ένα ξεκλειδωμα ανά μήνα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Too old for this s**t.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Xiaomi κατηφόρισε τόσο πολύ... σχεδόν γκρεμός. Κρίμα. Από το mi2s και μετά μιλάμε για πολύ πίκρα πολλά προβλήματα και τώρα τέτοια διαδικασία με αιτήσεις για να κάνουμε τι? Δεν μπορώ να καταλάβω. Θα έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ποιο απλός ο τρόπος ξεκλειδώματος και με ένα σαφές μήνυμα "χάνεις την εγγύηση" για να έχουν καλυμμένα τα νότα τους και τέλος. Αυτό είναι μαύρο χάλι. Κρίμα. Απογοητευμένος. Όρμησα και πήρα το mimax λόγο μεγέθους και την πάτησα.... ήμουν εκτός πολύ καιρό γιατί μυριζόμουν το χάλι... αλλά και πάλι έπεσα στην παγίδα.
Μεγάλη βλακεία η αγορά του. Θα το ξεκλειδώσω θα το πουλήσω και θα έκτοτε θα την σνομπάρω όσο μπορώ. Έλα τώρα ξύπνησαν οι Κινέζοι και οι Ινδοί και προσπαθούν να μοιάσουν στην samsung και την Apple. Έλεος. Και εμείς τα βλήματα τους δίνουμε τα λεφτά μας. Αίσχος.
Τόσο όμορφη εταιρία και τόσο όμορφη κοινότητα και χρήστες... έγινε... να μην εκφραστώ τι ακριβώς. Πίκρα... ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑ
να συμπληρώσω ότι δεν αναφέρομαι στην εδώ κοινότητα που από ότι μαθαίνω έχει πολύ καλά παιδιά και με πολύ όρεξη και φιλότιμο να βοηθήσουν. Αναφέρομαι στην τότε γ@μ@τη κοινότητα miuiandroid.com που κάθε εβδομάδα κατεβάζαμε απροβλημάτιστα τα εβδομαδιαία updates με τόση χαρά... Xiaomi mi1/mi1s/mi2/mi2s.... μετά άρχισε ο κατήφορος... κρίμα ρε γαμώτο.. χάλασε και η oppo... όλοι μαύρα χάλια.. μόνο η samsung με το s7 μας κρατάει ζωντανούς αλλά το ρημάδι έχει πολύ μικρή οθόνη μη βράσω...
συνεχίστε παιδιά την καλή δουλειά... υπάρχει πολύς κόσμος που την πάτησε μπας και γλυτώσουμε κόσμο από την αυτοκτονία... -
@nectons φίλε μου νομίζω ότι επανήλθες μετά από πολύ καιρό στα xiaomi και η πρώτη εικόνα για τους κλειδωμένους bootloader σου φάνηκε κάτι τρομερό! Έτσι απλά πετάς ένα "χάνεις εγγύηση" όπως κάνουν οι samsung, apple κλπ και θεωρείς ότι είναι σωστό και δίκαιο!! Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα με αυτή τη λογική! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε μεταπείσω για την άποψη που ήδη έβγαλες για τα νέα Xiaomi αλλά για μένα η πρόοδος της εταιρίας είναι τεράστια! Ναι όντως προστέθηκαν κάποια βήματα παραπάνω για να μπορέσεις να περάσεις μια ρομ που εσύ θες αλλά σε παρακαλώ πολύ πές μου σε ποια εταιρία όπως η samsung δεν χρειάζεται να κάνεις όχι 1 αλλά 5 βήματα για να μπορέσεις να περάσεις μία custom rom! Και εκεί εννοείται ότι από το πρώτο δεύτερο απλά με ένα ροοτ είσαι εκτός εγγύησης. Ούτε καν να αλλάξεις ρομ, απλά με ένα ροοτ! είμαι σίγουρος ότι ξες πολύ καλά ότι αυτό είναι απλά γελοίο! Η Xiaomi αντιμετωπίζει τους πελάτες της ως πελάτες και όχι σαν πρόβατα που πήραν ένα κινητό και απλά το κοιτάνε στα μάτια μη γρατσουνιστεί και βγει εκτός εγγύησης.
Ο βασικός λόγος του κλειδώματος, όπως τουλάχιστον εγώ τον έχω αντιληφθεί, δεν είναι για να το παίξει samsung και apple αλλά για να αποτρέψει τα Κινεζομάγαζα να στέλνουν τα κινητά με σάπιες ρομ και με ένα κάρο σαβούρα φορτωμένη. (Εννοείται ότι τα μαγαζιά την βρήκαν την λύση με τα unofficial unlock, και τις σάπιες fastboot multi rom αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Σαν εταιρία προσπάθησε, και πάρα πολύ καλά έκανε, να προστατέψει τον μέσω προς τα κάτω χρήστη και όχι εσένα και μένα που αλλάζουμε τις ρομ σαν τα πουκάμισα! Αν είχες παρακολουθήσει τον τελευταίο χρόνο το en.miui.com όλο και περισσότεροι χρήστες παραπονιόντουσαν για σάπια κινητά μιας και παραλαμβάνανε τα κινητά με πειραγμένες ρομ, και δεν είχαν τις γνώσεις να περάσουν μια official για να λειτουργεί σωστά το κινητό!
Πέραν από αυτό δεν έχω δει από καμία εταιρία να έχει official site που να παρέχει τόσα εργαλεία για να κάνεις πραγματικά ότι θες στο κινητό σου. Και επίσης τόση υποστήριξη στα πάντα! Βγάζουν για όλα τα κινητά οδηγούς λεπτομερείς για να το επισκευάσεις μόνος σου χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου. Κάνε το λάθος να χάσεις το imei σε samsung κινητό και έλα πες μου μετά πόσους μήνες έχασες για να επαναφέρεις το κινητό σε λειτουργική κατάσταση. Μέσα από το φόρουμ εδώ είδα άτομα που δεν ήξεραν πως να πιάσουν ένα κατσαβίδι σωστά να κάνουν τα πάντα στο κινητό γιατί πολύ απλά η εταιρία τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν ότι θέλουν! Ούτε καν διανοείται να μιλήσει για χάσιμο εγγύησης γιατί πολύ απλά ξέρει ότι είναι γελοίο να ακυρώνεις εγγύηση επειδή ο χρήστης ήθελα απλά να δοκιμάσει μια άλλη ρομ!
Τέλος πάντων. Καταλαβαίνω την απότομη απογοήτευση που μπορεί να πήρες μιας και τα είχες συνηθίσει διαφορετικά τα πράγματα αλλά νομίζω βιάστηκες να κρίνεις. Αν έχεις προετοιμαστεί σωστά μόλις παραγγέλνεις το κινητό το να βάλεις μια custom rom με το που παραλάβεις είναι καθαρά υπόθεση 40λεπτών μαζί με τα downloads! Και μιλάω να το πας χαλαρά, μιας και το κινητό της γυναίκας μου που ήρθε με unofficial rom το σέταρα και ήταν έτοιμο με Ελληνική ρομ σε 22λεπτά. Βεβαίως και έχεις το δικαίωμα της γνώμης σου να σνομπάρεις την εταιρία όσο θες απλά θα έλεγα να το κοιτάξεις λίγο παραπάνω το θέμα γιατί έχεις στα χέρια σου ένα από τα ΤΟΠ κινητά στο κόσμο και σκέφτεσαι να το δώσεις για να πάρεις το S7 που μόλις ανακοινώθηκε ότι είναι πιο αργό από το περσινό iphone 6!!! Πραγματικά (και το λέω με φιλικό τόνο), τι σε ελκύει σε αυτό το πράγμα??????
Με εκτίμηση,
Αλέξης -
@nectons συμφωνώ με τον @lallasgr , το αγόρασες και μετά όταν κάθησες να ασχοληθείς τα είδες βουνό, δεν είναι όμως, το ότι έχει το διαβασμά του, το έχει αλλά η κοινότητα έχει τέτοιο δυναμικό, φιλότιμο και υποστήριξη που με καταπληκτικούς οδηγούς σε καθοδηγεί σε κάθε σου βήμα έτσι ώστε να ξεκλειδώσεις, και να περάσεις οποιαδήποτε coustom rom, με ασφάλεια. Αρκεί να μην απογοητευτείς, και να εφαρμόζεις κατα γράμμα τους οδηγούς. Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη για το κινητό, πίστεψέ με αξίζει να ασχοληθείς.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H lallasgr έγραψε:
@kalosdios αφού το mi pc suite βλέπει το κινητό προχώρα με μια αναβάθμιση εκ των δύο. Αν θες να μπορείς να ξεκλειδώσεις μετά βάλε την beta αν όχι βάλε την stable! Επειδή θα σου περάσει όμως κινέζικη ρομ η πρότασή μου είναι να βάλεις την beta γιατί θα θες να ξεκλειδώσεις σίγουρα μετά και να περάσεις την Ελληνική! Με κινέζικη ρομ δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό το κινητό για καθημερινή χρήση!
φίλε τελευταίες ερωτήσεις εγώ δεν φοράω την γνήσια ρομ σίγουρα μπορώ να κάνω αναβάθμιση γιατί γράφετε ότι πρέπει να είναι official.αν κάνω την stable θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω Wi-Fi it's?
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Από την unofficial καλα είναι να πας σε official ... Έτσι θα παίρνεις και αυτόματες αναβαθμίσεις..
αυτό θέλω να κάνω γιατί έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και κάποια άλλα προγράμματα και μου έχει σπάσει τα νεύρα δεν με νοιάζει αν έχει αγγλικά και το Playstore θα προσπαθήσω να το βάλω μόνος μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα