I would like to unlock the boot loader of my ΧΥΖ phone (βάλε το μοντέλο του κινητού σου) in order to flash the xx.yy.zz(βάλε έκδοση τρέχουσα) GREEK ROM from affiliate xiaomi-miui.gr
Thank you in advance
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
Απλά μπαίνεις φίλε μου όταν με το καλό πάρεις το κινητό σου και εφόσον έχεις Official Rom κατα προτίμηση developer και ξεκλειδώνεις τον bootloader με το Mi Unlock tool σου βάζοντας τον λογαριασμό σου mi.
ναι αυτο το sms ηρθε εμενα ειναι ανοιχτος ο bootloader μου τωρα (απο αλλο λογαριασμο ) και μπηκα στο unlock tools και λεει να κανω connect my divice αρα ειμαι καλυμενος η πρεπει να περιμενω αλλες ποσες μερες να μου ερθει εκεινο το sms με το αριθμο για να το βαλω στο σιτε θελω να περασω την 6 android
Με εκείνον θα ξεκλειδώσεις που ξεκλείδωσες πρώτη φορά. Εφόσον ήταν νόμιμο το ξεκλείδωμα. Ανέβασε Screenshot about miui Version.
Μην περάσεις mm και κλειδώσει ο bl χωρίς να έχεις στα χέρια το mi account που Ξεκλείδωσε αρχικά το τηλέφωνο και εφόσον κάνεις login με αυτό τον λογαριασμό και δεις ότι σε αφήνει να κατεβάσεις το mi Unlock tool.