Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Καλησπέρα στην παρέα.
Ακολουθοντας τα βήματα του οδηγού στην αρχή του νήματος, προχθές έκανα την αίτηση για permission να ξεκλειδώσω τον bootloader σήμερα μου ήρθε το μήνυμα "You've been granted the permission to unlock your device"
Τώρα προχωράω κανονικά βάση του οδηγού?
Πρεπει να προσέξω κάτι?
Ρωτάω για να μην κάνω κανένα λάθος και σας ζαλίζω μετά για να το διορθώσουμε.
Η συσκευή είναι το redmi 3s
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Φίλε spiderman3 σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Και επειδή είμαι και θαυμαστής σου απο μικρος δεν θα πώ πουθενά ότι είσαι ο peter parker.
Υπάρχει περίπτωση να σβηστούν αρχεία κατά το ξεκλειδωμα....?
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
@derveni έτσι ακριβώς.
1. Μετά από την λήψη αδείας για το ξεκλείδωμα στον λογαριασμό Mi, οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν αμέσως την ελεγμένη συσκευή. Ένας λογαριασμός Mi θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μόνο μία συσκευή εντός 30 ημερών
3. Αν ένα μήνυμα λέει ότι ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με μια συνδεδεμένη συσκευή, παρακαλώ συνδεθείτε με αυτόν τον λογαριασμό την συσκευή που πρέπει να ξεκλειδωθεί
4. Εάν η συσκευή σας έχει κρυπτογραφημένα αρχεία, το ξεκλείδωμα του bootloader θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη. Παρακαλούμε να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας εκ των προτέρων.
Το "4" δεν "πιάνω".
Τι κρυπτογραφημένα αρχεία θα διαγραφούν..?
Υπάρχει περίπτωση να διαγραφούν άλλα δεδομένα..?
το αντίγραφο ασφαλείας να το πάρεις έτσι κι αλλιώς.
Τα κρυπτογραφημένα αρχεία θα τα έχεις αν έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις encryption στο κινητό σου
Αν δε ξέρεις τι είναι μάλλον δεν το έχεις κάνει...
μιλάω για settings/additional settings/privacy/encrypt phone (δεν έχω το κινητό στα ελληνικά γυρισμένο και δεν ξέρω πως το γράφει στα ελληνικά)
ρε παλικάρια οσοι τρωτε reject πολυ απλα ασχοληθείτε λιγο με το en.miui forum καντε κανα ποστ γενικα γινεται λιγο active εκει
εγω που εχω elite member δεν περιμενω καθολου για approve message, παιρνεις κατευθειαν approve και δεν εχει ορια γενικα καθολου και ολα αυτα επειδη εχω ασχοληθεί λιγο με το forum
Εμένα πάντως σε 2 μέρες μου ήρθε το μνμ, απλά έγραψα σαν λόγο που θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader τις σκέψεις μου περί αυτού.
Μέσα σε 5 λεπτά (για όλη την διαδικασια+το ταυτόχρονο διάβασμα) έγινε το ξεκλείδωμα χωρίς κανένα πρόβλημα.