Μην το λέμε με τόση σιγουριά αυτό για τη Wind και πανικοβάλλουμε τον κόσμο άδικα. Δεν ισχύει καθολικά τουλάχιστον. Κανονικότατα εντός 1-2 ωρών είχα λάβει το ίδιο sms εγώ σε καρτοκινητό Wind πριν 2 μήνες που έκανα αίτηση ξεκλειδώματος.
Μπορεί να τύχει και να μην λάβεις sms με wind σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες όπου θα λάβεις sms ,όσες φορές δοκίμασα σε φίλους να πάρω sms με wind, πήρα, απλά έτυχε.
Καλησπερα παιδες! Εκανα τη διαδικασια για ξεκλειδωμα απο εδω, με Global 8.5 stable official και ολα πηγαν μια χαρα! Ειμαι στο σταδιο των 72 ωρων και απο Τεταρτη ξεκλειδωμα! Σας ευχαριστω πολυ!
Εχω μια ερωτηση βασικη. Σε ενα απο τα βηματα εβγαλε τη προειδοποιηση οτι δε θα λειτουργει το δαχτυλικο αποτυπωμα. Ισχυει κατι τετοια;;;; Και για μενα ειναι σημαντικο γιατι το δουλευω εκτος απο το ξεκλειδωμα της συσκευης και στο app της alpha bank για να μη γραφω συνεχεια το κωδικο μου. Θα εχω προβλημα με το δαχτυλικο ειδικα στη τραπεζα;;;;
Και δευτερη ερωτηση αν το rootarω μετα υπαρχει περιπτωση να μην δουλευουν τετοιες εφαρμογες οπως η τραπεζα με δαχτυλικο;;;
Ευχαριστω!!!
Καλησπέρα παιδια.εχω ενα mi4i και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα. εχω δοκιμασει όλα τα παραπάνω αλλά τίποτα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?ευχαριστώ εκ των προτέρων.