και απο το τηλεφωνο και απο το pc μου βγαζει αυτο μετα την ολοκληρωση υποβολης του αιτηματος...τι κάνουμε?
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Έγιναν πολλές προσπάθειες από το ίδιο ip , restart router και ξανά προσπάθεια ,αλλιώς δοκίμασε πιο βράδυ.
-
Και εκκαθάριση ιστορικού στον browser υποχρεωτικά
-
Παιδιά εγκρίθηκε το αίτημα και έλαβα μύνημα μετά απο 20 λεπτά οτι έχω άδεια για unlock! Ανέλπιστα γρήγορα!
Κατέβασα το miflash unlock και ακολούθησα τις σχετικές οδηγίες-->
Before you start to unlock, you need do the steps below on your phone:
Go to "Setting" -> "My device" (MIUI 8 is "About phone") -> "All specs" -> tap "MIUI version" 6 times to make "Developer options" visible. Then go back to "Setting" -> "Additional settings" -> "Developer options" -> "Mi Unlock status" -> tap "Add account and device" to associate your Mi account with the phone.
Στο τελευταιο βήμα μου βγάζει error 10008. Βρήκα κάτι για vpn αλλα δεν μπορω να κατεβασω γιατι η κινεζικη ROM δεν έχει PlayStore. Τι κάνουμε? -
Ο/H philipnasty έγραψε:
Παιδιά εγκρίθηκε το αίτημα και έλαβα μύνημα μετά απο 20 λεπτά οτι έχω άδεια για unlock! Ανέλπιστα γρήγορα!
Go to "Setting" -> "My device" (MIUI 8 is "About phone") -> "All specs" -> tap "MIUI version" 6 times to make "Developer options" visible. Then go back to "Setting" -> "Additional settings" -> "Developer options" -> "Mi Unlock status" -> tap "Add account and device" to associate your Mi account with the phone.
Στο τελευταιο βήμα μου βγάζει error 10008. Βρήκα κάτι για vpn αλλα δεν μπορω να κατεβασω γιατι η κινεζικη ROM δεν έχει PlayStore. Τι κάνουμε?
Επίσης εαν ψάξεις στο φορουμ εχει ερωτοαπαντηθει πολλες φορες παρομιο πρόβλημα με το 10008 xiaomi-miui.gr/community/index…/1794943/?highlight=10008 -
Ο/H SoNik+ έγραψε:
Ο/H philipnasty έγραψε:
Στο τελευταιο βήμα μου βγάζει error 10008. Βρήκα κάτι για vpn αλλα δεν μπορω να κατεβασω γιατι η κινεζικη ROM δεν έχει PlayStore. Τι κάνουμε?
Ακολούθησα τον πρωτο οδηγό...εγκατέστησα playstore και plex vpn αλλά όταν πατάω tap to connect μου λέει ''you run out of time, please top up by pressing the top right corner'' που ειναι τα πακέτα συνδρομών. Πρέπει να πληρώσω συνδρομή?
Το δεύτερο link ''Ο σύνδεσμος που προσπαθείτε να δείτε δεν είναι πλέον διαθέσιμος ή είναι λάθος.''
Κατέβασα να δοκιμάσω και το flyvpn, συνδέθηκα αλλά πατώντας add account and device λέει connect to the network and try again όλες τις φορές και με διαφορετικούς server.
-
-
-
Γενικά το plexvpn πιάνει, είσαι ο πρώτος που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Για δοκίμασε κι αυτό και βλέπουμε.
-
Ναι μπήκα free στο plex αλλα ...στο add account .....connect to the network and try again.Γενικα θέλει συνέχεια προσπάθειες εκεί ή μόνο σε μένα το κάνει?
-
Συμφορουμίτης μας προχθές, κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία με το nord VPN. Αν δε βρεις άκρη, δοκίμασε και με αυτό.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα