[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
-
Ο/H aggelosk23 έγραψε:
Καλημέρα. Μια ερώτηση για το redmi 2 2g. Υποστηρίζει 5g networks? Γιατί βλέπω μια επιλογή στις προχωρημενες ρυθμίσεις του WiFi αλλά όταν βάζω προτιμωμενο δίκτυο το 5αρι δεν το κρατάει σαν επιλογή. Δλδ ξαναγυρναω εκεί και έχει πάει στο αυτόματο.
Edit: Ναι υποστηρίζει στα 5GHz. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα GTV-6.5.26 ROM για το RedMi Note 2 (Hermes)
Βγήκε νέα ROM GTV-6.5.26 για το RedMi Note 3 (Hennessy) η οποία διορθώνει κάποια Bugs που παρατηρήθηκαν (Lag Spikes)
Και οι δύο ROM δεν είναι Pre-Rooted αφού η Xiaomi έχει καταργήσει το Root Manager ακόμη και στις Develoeper ROMS.
Για να έχετε ROOT θα πρέπει να κάνετε flash το supersu.zip από το TWRP Recovery ώστε να σας εγκαταστήσει το Super User που ως γνωστό ευθύνεται εν μέρη για μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία.
=> supersu.zip
Τους συνδέσμους για τις ROM θα τους βρείτε όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Καλημέρα. Την έβαλα και παρατήρησα ότι όταν τραβάω την "κουρτίνα" και πατάω την μνήμη για να καθαρίσει δεν κάνει τίποτα. Μια ερώτηση που έχω είναι αν πρέπει να κάνω update το Super user που μου βγάζει το playstore;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα
Πρόβλημα στις επαφές με τις συντομεύσεις των γραμμάτων της πλαινής μπάρας. Μπορώ να επιλέξω μέχρι το Ομικρον για να μου δείξει επαφές. Τα υπόλοιπα με πάνε στις καταχωρήσεις με αγγλικούς χαρακτήρες.
Redmi Note 2 -
Δοκίμασε να κάνεις re-index από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές συστήματος > Επαφές > Οργάνωση επαφών > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη.
-
-
Ο/H nchl έγραψε:
Ανακατασκευή είχα κάνει και στην προηγούμενη rom που πρωτοπαρουσιάστηκε και σ' αυτή αλλά παραμένει το πρόβλημα.
-
Τρελό κι όμως σωστό. Έσβησα την τελευταία που είχα βάλει και επανήλθε.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
μου κρασαρει το tubemate. εκανα καθαρισmo devlic ,cashe , και παλι τα ιδια. ?
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αφού θα'χουμε ρεπό αρκετές μέρες θα κεράσω μερικά "γλυκά" σε κάποιους φίλους που θέλουν reboot recovery menu και περισσότερα volume steps , ίσως θα φτιαξω μερικά ζιπ για όλες τις συσκευές , μιας και είναι η τελευταία Miui7 αυτή που φοράμε ..
Μάλλον θ'αρχισω σιγα-σιγα και custom ρομ για το Redmi 3/pro ido , γιατί θα είναι και το δεύτερο μου xiaomi σε λίγο καιρό ( περιμένω το redmi3 pro να μου'ρθει ).
Όπως καταλαβαίνεις πρέπει ν'αρχισω να "μαγειρευω" κάτι και για τη μελλοντική μου συσκευή ...
-
παιδια σάς κάνει και σε σας αποσύνδεση στό bluetooth? Ή είναι μόνο σέ μένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα