τα link στο Androidfilehost δεν δουλεύουν, είναι προσωρινό;
[GTV-6.5.26/28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/6 18:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ναι έχουν λίγα θέματα τελευταία...
-
τι γινεται?? κανενας συνδεσμος δεν λειτουργει!! πολλες συσκευες μεσα λεει ...
-
Εμένα πάλι είναι λευκή σελίδα, και πάνω που είπα να φύγω από την stable και να ξαναγυρίσω στην "περιπέτεια" των dev...
Ας κάνουμε λίγο υπομονή -
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H jonk έγραψε:
Τελικά η xiaomi άλλαξε πολιτική με τα δικαιώματα των εφαρμογών
τέλος π.χ. η μη ανάγνωση επαφών ,κλήσεων,μηνυμάτων απο
διάφορες εφαρμογές που εγκαθιστούμε εμείς
δεύτερη ρομ που
το κάνει, κατά την πρωσοπική μου άποψη κακώς.
οτι δεν μπορεις να επιλεξεις απο τα δικαιωματα αν καποια εφαρμογη και ποια μπορει να διαβασει τα μηνυματα και τις επαφες σου;;;τα διαβαζει η οχι τελικα;;;;
-
-
Ο/H pangio2 έγραψε:
Σε αυτή την περίπτωση μόνο ένα Factory Reset και ξανά Flash την ROM που θα περάσεις (Παλαιότερη Version) μπορεί να σου διορθώσει τα προβλήματα, ή απλά ξανακάνεις Flash την ROM που είχες πριν ξεκινήσεις το Downgrade. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσει μετάβαση σε παλαιότερη Version απλά με ένα Flash με TWRP Reocvery, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να αρχίσουν να κρασάρουν διάφορες εφαρμογές.
Σε αυτή την περίπτωση μόνο ένα Factory Reset και ξανά Flash την ROM που θα περάσεις (Παλαιότερη Version) μπορεί να σου διορθώσει τα προβλήματα, ή απλά ξανακάνεις Flash την ROM που είχες πριν ξεκινήσεις το Downgrade.
-
Έχεις δει να έχουν επιτρέψει να γυρνάει η οθόνη σε lock screen?
Μήπως να γυρνάει η οθόνη στον dialer?
Μήπως στο συρτάρι ειδοποιήσεων μπορούμε να ανοίξουμε με ποιο εύκολο τρόπο τις πολλαπλές ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή?
Μήπως στο συρτάρι ειδοποιήσεων έχουν σταματήσει να έχουν τόσο νεκρό και άχρηστο χώρο?
Μήπως στις ειδοποιήσεις μπορούμε να κάνουμε expand κανονικά πολλαπλές ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές όπως παράδειγμα το tapatalk?
Το root τελικά καταργείται για όλες τις συσκευές τους μέσα από την δική τους πλατφόρμα?
Να διαγράψουμε ειδοποίηση με swipe προς τα αριστερά μήπως μπορούμε?
Rotate τον launcher?
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H djtutis έγραψε:
Για εμένα καλύτερες ήταν οι δυο προηγούμενες, ή 6.5.12 ίσως είναι λίγο καλύτερη. Αυτή πάντως 6.5.26 είναι όντως χάλια από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα