Καλημέρα, αποφάσισα να αλλάξω κινητό και έχω επιλέξει το Note 3 Pro (3G/32G)
Από ότι κατάλαβα δεν παίζει καμμία EU αποθήκη για 3G/32G και grey οπότε πάμε για αγορά από Κίνα.
Είμαι ανάμεσα σε δύο κινεζομάγαζα to Vickmall και το Τo2c.
Πρώτη παράμετρος η ROM που θα επιλέξω. Δεν με απασχολεί το να μην έχει Ελληνικό μενού, θα ήθελα όμως να έχω ΟΤΑ updates.
To Vickmall στην επιλογή ROM αναφέρει: Official Global Rom&Google play store(No Greek),
το δε To2C αναφέρει: Original Version (Only English-Chinese, No Google Playstore).
1) Ποια ROM να προτιμήσω? (Οπως το σκέφτομαι, θέλω αρχικά την πιο stable και γρήγορη και σιγά σιγά με ξεκλείδωμα bootloader βάζω κάποια unofficial)
2) Ποιο κινεζομάγαζο στέλνει πιο γρήγορα registered parcel? (οχι με dhl,ems)
3) Ποια θήκη μου προτείνετε? original leather, leather mofi ή leather nillkin?
Ευχαριστώ
Από ότι κατάλαβα δεν παίζει καμμία EU αποθήκη για 3G/32G και grey οπότε πάμε για αγορά από Κίνα.
Είμαι ανάμεσα σε δύο κινεζομάγαζα to Vickmall και το Τo2c.
Πρώτη παράμετρος η ROM που θα επιλέξω. Δεν με απασχολεί το να μην έχει Ελληνικό μενού, θα ήθελα όμως να έχω ΟΤΑ updates.
To Vickmall στην επιλογή ROM αναφέρει: Official Global Rom&Google play store(No Greek),
το δε To2C αναφέρει: Original Version (Only English-Chinese, No Google Playstore).
1) Ποια ROM να προτιμήσω? (Οπως το σκέφτομαι, θέλω αρχικά την πιο stable και γρήγορη και σιγά σιγά με ξεκλείδωμα bootloader βάζω κάποια unofficial)
2) Ποιο κινεζομάγαζο στέλνει πιο γρήγορα registered parcel? (οχι με dhl,ems)
3) Ποια θήκη μου προτείνετε? original leather, leather mofi ή leather nillkin?
Ευχαριστώ