Κατεβασα το αρχειο zip, αλλα στις οδηγιες, στο step 3, δεν ξερω αγγλικα, για να κανω την μεταφραση-ρυθμιση. Αν μπορει καποιος, να κανει μεταφραση. Οι developer options, εχει κανα 20σαρια επιλογες, δεν ξερω την ρυθμιση. Βρηκα έναν γνωστο μου, ειχε κανει αυτην την ρυθμιση, δεν θυμοταν, και αυτος. Αυριο θα παω στον Γερμανο, λογικα πρεπει να το ξερουν οι πωλητες,,, η ,,, στο public. Αποψε, θα κοιτάξω, για αιτηση για ξεκλείδωμα. αυτά.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα δεν το βρίσκω με τίποτα
-
Τις πέρασα τις εφαρμογές, play store, Gmail, κλπ,. καθώς και τα Ελληνικά για να γράφω.
-
Πέρασα την 7.5.4.0 με OTA update. Απροβληματιστη. Νομίζω οτι η αγγλοκινεζικη ειναι πιο καλή απο την ελληνική με βάση οτι διαβάζω στο θρεντ εδώ. Ακόμα δεν εχω ξεκλειδώσει τον bootloader γιατι δεν εχω βρει σοβαρό λογο να το κανω. Μετά από 1 μήνα που το έχω μπορώ να πω οτι έκανα φοβερή αγορά. Την εχω καταβρει με τα συνεχή updates, την οθοναρα, μπαταριάρα, 0 κολλήματα και επανεκκινησεις! Tablet killer με τα όλα του! Και στην παραλία... φοβερή ομπρέλα για τον ήλιο
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
-
Άμα περάσω πάνω από την ελληνική Stable την αγγλοκινεζικη δεν νομίζω να έχω θέμα?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
matsakonas, δεν ευρισκα αυτην την ρυθμιση, step 3, Και αναγκαστικα, μην εχοντας επιλογή, από το developer options, τσεκαρισα το usb debugging, και Ευτυχως δουλεψε, και εκανα την εγκατασταση του play store, Gmail. Σχετικα με την αιτηση για ξεκλείδωμα: Εκανα την διαδικασια κλπ, αναμονη ~ 10 μερες. Ενημερωτικα: εχω την εκδοση 7.5.4.0 Stable, και από ότι διαβασα, για να γινει ξεκλείδωμα, πρεπει το κινητο να εχει developer rom. Μολονότι το Αγγλικο μενου, μου ξενιζει, θελω να κρατησω την Αγγλικοκινεζικη εκδοση, διοτι όταν ειχα το Redmi note 2, κάθε Σαββατο, περνουσα την καινουργια ρομ, ειχα βρει μπελλα, και μετα από ~ 4 μηνες το πουλησα κλπ. Ενημερωτικα, το κινητο ειχε developer rom, και περασα την stable, apo to mi suite(~). Δυο φορες προσπαθησα, να φλασαρω developer, και απετυχα. Η γνωμη είναι να κρατησω την Αγγλοκινεζικη εκδοση, αν και χτυπάει λιγο ασχημα το αγγλικο μενου. αυτά.
-
Παιδιά εγώ πάντως περάσα την Stable την αγγλοκινεζικη και έχασα το twrp έτσι γίνεται?
Και εγώ την αγγλοκινεζικη έχω και πάει μια χαρά το κινητό, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω και την τελευταία φορά που το έκανα παραλίγο να μείνω χωρίς κινητό, ας είναι καλά ο @lallasgr που το ανεστησε. Ας το όπως είναι, κατέβασε και ένα πληκτρολόγιο που σου αρέσει αν θες και πάει σφαίρα το κινητό.
-
Ο/H matsakonas έγραψε:
Και εγώ την αγγλοκινεζικη έχω και πάει μια χαρά το κινητό, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω και την τελευταία φορά που το έκανα παραλίγο να μείνω χωρίς κινητό, ας είναι καλά ο @lallasgr που το ανεστησε. Ας το όπως είναι, κατέβασε και ένα πληκτρολόγιο που σου αρέσει αν θες και πάει σφαίρα το κινητό.
Την πέρασα από πάνω απλός θέλω να κάνω ένα factory reset και φοβάμαι μην χάσω το play store.... Η τα έχει μέσα από μόνο του?
Κάνε backup στο micloud και δεν χάνεται τίποτα, θα στα εγκαταστήσει όλα μόλις συνδεθεις.
-
Ο/H matsakonas έγραψε:
Κάνε backup στο micloud και δεν χάνεται τίποτα, θα στα εγκαταστήσει όλα μόλις συνδεθεις.
Οκ αυτό το έχω κάνει!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα