Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
δεν τα είχα περάσει όχι. τώρα τα πέρασα. και φαίνεται πάλι όπως ήταν! ευχαριστώ πολύ!
-
Ο/H gfilip έγραψε:
Παρελαβα το τηλεφωνο και εχει περασμενη την MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.21.Για να ξεκλειδωσω να περασω chinese dev η μπορω να προχωρησω σε ξεκλειδωμα με αυτη;An οχι ακολουθω αυτον τον οδηγο;
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen) η αυτον που βαζω την chinese developer στο τηλεφωνο και μετα την φλασαρω μεσω του updater τουκινητου και προχωρω στην διαδικασια ξεκλειδωματος;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για τις πολλες ερωτησεις απλα ειναι η πρωτη φορα και το αγχος ειναι μεγαλο
-
Ο/H gfilip έγραψε:
Παρελαβα το τηλεφωνο και εχει περασμενη την MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.21.Για να ξεκλειδωσω να περασω chinese dev η μπορω να προχωρησω σε ξεκλειδωμα με αυτη;
-
Ξεκλειδωσα χωρις να αλλαξω ρομ,μολις ολοκληρωσα το φλασαρισμα της ελληνικης και περιμενω να ανοιξει.Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με το περασμα της twrp.Μου εμφανισε αυτο
όταν ανοίγει η twrp για πρώτη φορά μου ζητάει κάποιο password (κάτι για mount αναφέρει) και ενώ δεν δίνω password, δεν με αφήνει να κάνω τα απαραίτητα wipes. Σε περίπτωση που επιλέξω επανεκκίνηση του system, κολλάει στο logo του mi . Το αντιμετωπισα με αυτο που γραφει στην 3η σελιδα
α. Μπήκα σε fastboot mode
β. Στο τερματικό των windows εκτέλεσα τις παρακάτω εντολές:
fastboot format system
fastboot format userdata
fastboot flash recovery recovery.img
γ. Μπήκα σε recovery mode (TWRP) και ακολουθησα τον οδηγο-wipes-flash .Εχω ενα αγχος μεχρι να ανοιξει..... -
-
Δεν το γνωριζα,πελαγωσα και αρχισα να διαβαζω παρακατω για λυσεις.Δεν εχει ανοιξει ακομη.....
-
-
Οχι μονο το mi δειχνει
-
-
xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.9.8
-
Έκανες έλεγχο bootloader ? Κλείσε το κινητό με πατημένο το power και με το που μαυρίσει η οθόνη κράτα το volume - .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα