Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook?
      Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα.
      Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα.
    • Ο/H g47 έγραψε:

Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook?
      εμενα το προβλημα λυθηκε μονο οταν εβαλα την Ελληνικη, δεν ξερω εαν υπαρχει λυση ετσι οπως ειναι αλλα με την Ελληνικη δεν θα εχεις κανενα θεμα.
    • Ελληνικη ρομ δεν θα βαλω, ειναι δεδομενο οτι μενω με κινεζικη/αγγλικη.
      Ειπα μηπως εχει δοκιμασει καποιος τα fonts γιατι παιρνει αρκετο χρονο (+ reboot καθε φορα).
    • Διαφήμιση
    • απο τα fonts δοκιμαζα εγω μεχρι που απογοητευτηκα και εβαλα την Ελληνικη και ησυχασα, εφ οσων δεν θα βαλεις μαλλον θα συμβιβαστεις με τα κενα στα γραμματα και τους κομμενους τιτλους κτλπ που δειχνει το fb , h θα υπαρχει καποια αλλη λυση που δεν ξερω
    • Mαλλον για εκει παει.
      Εχω δοκιμασει αρκετες γραμματοσειρες χωρις αποτελεσμα.
      Μαλιστα οι νεες σπανε και το viber, το default μονο το facebook.
    • Ο/H g47 έγραψε:

Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook?
      Ψάξε Zegoe ή Helvetical. Αν και νομίζω πως δεν υπάρχουν πλέον στο Store.

Αν δεν υπάρχουν, τότε πρέπει να κατεβάσεις από εδώ την Zegoe και να την κάνεις import
      MIUIFont-Zegoe_Regular.zip?dl=1

Πριν την κάνεις import, θα πρέπει με το Mi Account σου να γραφτείς ως designer στο MIUI Theme Designer Station
      γιατί αλλιώς δεν σε αφήνει να βάλεις γραμματοσειρά που έχεις κατεβάσει εκτός store.
      Μόλις πάρεις έγκριση, μπορείς να κάνεις import την παραπάνω γραμματοσειρά.
    • Επιβεβαιωνω τη λυση του προβληματος των χαρακτηρων.
      Οπως ειπε και ο Panospc που ευχαριστω!

Για να συνοψισουμε και να βοηθησουμε οποιον εχει το ιδιο θεμα:

Eιχα προβλημα (κυριως στην εφαρμογη του facebook) με χαρακτηρες οι οποιοι ελειπαν (συνηθως οι τονισμενοι), ειτε ειχαν μεγαλα κενα, ειτε εμφανιζονταν ως τετραγωνακια.
      Για αυτο φταιει η γραμματοσειρα/font η οποια πρεπει να αντικατασταθει.
      Για να γινει αυτο το πρωτο πραγμα που πρεπει να γινει ειναι να γραφτουμε ως designers εδω:
      MIUI Theme Designer Station

Μπορει να παρει 12-24 ωρες, προσωπικα μου πηρε 14 ωρες.
      Για να σας σωσω λιγο χρονο επειδη το επαθα και επρεπε να ξανακανω αιτηση, ΔΕΝ δεχονται φωτο στις οποιες δε φαινεται ακριβως το προσωπο σας.
      Δεν δεχονται δηλαδη φωτογραφιες με αρτιστικο χαρακτηρα, περισσοτερο ομως τυπου διαβατηριου/ταυτοτητας.

Επομενο βημα:
      Ακολουθειτε ακριβως τις οδηγιες που περιγραφονται εδω, κατεβαζοντας τα δυο apks:

[MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Αν καποιος θελει επιπλεον γραμματοσειρες, τις κατεβαζει απο εδω:

MIUI Fonts by gianton - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum

Να προσθεσω οτι πολυ πιθανο καποιος να θελει να αλλαξει ΜΟΝΟ τα εικονιδια του.
      Γιατι?
      Για δυο λογους.
      Ο πρωτος απλα λογω εμφανισης, λογω ποιο ωραιων εικονιδιων κλπ.

Ο δευτερος και πιο σημαντικος, γιατι πολυ απλα τα google εικονιδια με τη chinese/english ρομ, εμφανιζονται με μαυρο φοντο εκει που θα επρεπε να υπαρχει διαφανεια οπως φαινεται και στο screenshot.

To πρωτο βημα ειναι ασφαλως να κατεβασουμε ενα theme με το γνωστο τροπο πηγαινοντας στο settings->themes-> get more themes for free, οπου κατεβαζουμε αυτο που μας αρεσει.

Μετα για να προσθεσουμε μονο μερικα στοιχεια του κατεβασμενου theme σε αυτο που χρησιμοποιουμε εμεις:

1. Ειμαστε στο βημα get more themes for free, οπου παταμε το εικονιδιο του προφιλ μας.

2. Παταμε στο customize theme:

3. Διαλεγουμε ποιο μερος του ηδη υπαρχοντος θεματος μας θελουμε να αλλαξουμε.
      Για παραδειγμα μπορουμε μονο τον dialer η το notification bar η το lock screen, ειδικα αν καποιος εχει κατεβασει Αndroid N theme και του αρεσει η εμφανιση.
      Στη δικη μου περιπτωση με ενδιεφεραν τα εικονιδια.

4. Διαλεγουμε ποιο εικονιδια θελουμε να εφαρμοσουμε αναμεσα απο τις επιλογες ολων των κατεβασμενων μας themes.

5. Στη περιπτωση που κανουμε αλλαγη γραμματοσειρας, χρειαζεται reboot.
      Στη περιπτωση των εικονιδιων οχι.
      Το τελικο αποτελεσμα ειναι (για μενα προφανως μιας και ειναι αισθητικο το θεμα) πολυ καλυτερο απο πριν.

Τα γραμματα κατω απο τα εικονιδια ειναι μικρα γιατι χρησιμοποιω μεγεθος xs, ΔΕΝ ειναι θεμα της γραμματοσειρας, οποτε να μην σας ανησυχει αυτο.

Ευχαριστω!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().

• Διαφήμιση
    • Πολυ καλός οδηγός,. αλλά νομίζω για προχωρημένους χρήστες. Εγώ κατέβασα από το play store, to. Big font, και με το nova, (την αγορασμενη έκδοση), πειραζα ένα nexus 5x. Θα το ψαξω, θα κάνω εγγραφή στο site κλπ.
    • Μια ερώτηση: ή εφαρμογή helvetica, που έχει στο play store,. 1,07 ευρώ,. Μία από αυτές τις εφαρμογές δεν είναι;;;;;;;;;
    • Αυτο ειναι flipfont.
      Θες ουσιαστικα αρχεια mtz, συμβατα με συσκευες xiaomi.
      Δε χρειαζεται να πληρωσεις ακολουθωντας τον οδηγο και τα λινκς παραπανω.
      Ειναι ευκολο αν το διαβασεις προσεκτικα.
    • Ο/H apsogos4ever έγραψε:

ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      Εγώ ψώνισα αυτό αυτό από το ebay το οποίο κάνει screen mirroring. Δουλεύει αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση στη μεταφορά της εικόνας και δε νομίζω να σε βολέψει για παιχνίδια. Εγώ το χρησιμοποιώ για να βλέπω βίντεο του κινητού στην τηλεόραση. Πάντως το mhl που για μένα είναι καλύτερη λύση δεν υποστηρίζεται από το Mi Max.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:

Ο/H apsogos4ever έγραψε:

ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο

Εγώ ψώνισα αυτό αυτό από το ebay το οποίο κάνει screen mirroring. Δουλεύει αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση στη μεταφορά της εικόνας και δε νομίζω να σε βολέψει για παιχνίδια. Εγώ το χρησιμοποιώ για να βλέπω βίντεο του κινητού στην τηλεόραση. Πάντως το mhl που για μένα είναι καλύτερη λύση δεν υποστηρίζεται από το Mi Max.

Παράγγειλα χτες αυτό XIAOMI Mi Box 3 Pro Hexa Core 64bit 4K Android 5.1 TV BOX 2G LPDDR3 8G eMMC5.0 MT8693 Power VR GX6250 802.11AC WIFI Bluetooth4.1 Miracast Airplay DLNA SMB WiDi