Το πήγες πολλά επίπεδα πάνω! Θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση κι άλλες λειτουργίες. Γράψε εντυπώσεις όποτε μπορέσεις.Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Παράγγειλα χτες αυτό XIAOMI Mi Box 3 Pro Hexa Core 64bit 4K Android 5.1 TV BOX 2G LPDDR3 8G eMMC5.0 MT8693 Power VR GX6250 802.11AC WIFI Bluetooth4.1 Miracast Airplay DLNA SMB WiDiΟ/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Εγώ ψώνισα αυτό αυτό από το ebay το οποίο κάνει screen mirroring. Δουλεύει αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση στη μεταφορά της εικόνας και δε νομίζω να σε βολέψει για παιχνίδια. Εγώ το χρησιμοποιώ για να βλέπω βίντεο του κινητού στην τηλεόραση. Πάντως το mhl που για μένα είναι καλύτερη λύση δεν υποστηρίζεται από το Mi Max.Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
επιτελους και καποιος που εχει ασχοληθει.Βεβαιως και θα γραψω μολις το παραλαβω .
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
καλησπερα αγορασα το mi max 32 gb 3 ram μου ηρθε με εκδοση 7,8 γνησια και θελω να περασω την 8 την oficial το προβλημα ειναι οτι δοκιμασα απετυχε το mi suite δεν διαβαζει το κινητο και μου λεει οτι χρειαζομε update help παιδια
-
Ο/H leontokardos33 έγραψε:
καλησπερα αγορασα το mi max 32 gb 3 ram μου ηρθε με εκδοση 7,8 γνησια κ
-
-
Δεν μου φαίνεται για official αυτή, μέχρι 7.5.6.0 είχε βγει και μετά βγήκε η 8
Κάνε και ένα έλεγχο για να δεις εάν είναι κλειδωμένος ο bootloader.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
ειναι κλειδωμενο δεν μπορω να περασω την 8 ετσι τη γνησια ευχαριστω
-
Για προσπάθησε να εφαρμόσεις τον παρακάτω οδηγό να δεις αν θα σου βγάλει για Update και καταφέρεις εύκολα να περάσεις official!!
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Ψάξε στο νετ να κατεβάσεις την τελευταία τελευταία έκδοση του Mi PC Suite! -
πετυχε ευχαριστω πολυ
-
Καλησπερα. Παραγγελία το ρουτερ της xiaomi. από GeekBuying. Ενώ ζήτησα να το στείλουν με ταχυδρομείο Σιγκαμπουρης,. το στέλνουν με Ολλανδικό,. και είναι pre advised, από 19/9/2016. Τι σημαίνει ή λέξη pre advised;;
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπερα. Παραγγελία το ρουτερ της xiaomi. από GeekBuying. Ενώ ζήτησα να το στείλουν με ταχυδρομείο Σιγκαμπουρης,. το στέλνουν με Ολλανδικό,. και είναι pre advised, από 19/9/2016. Τι σημαίνει ή λέξη pre advised;;
[Γενικά] Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ] :: myphone forum -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα