Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H duc έγραψε:

Τελικά εχθές δεν είχε εβδομαδιαία ενημέρωση;
      Όχι... λογικά την άλλη βδομάδα τώρα.
      Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο....
      βρήκα ένα bug στο τηλέφωνο, συγκεκριμένα όταν πάω ρυθμίσεις/προβολή/λειτουργία ανάγνωσης/ ενώ έχω βάλει προγραμματισμένο να ανοίγει την μείωση λάμψης στο παρασκήνιο κάποιες ώρες, αυτό δεν το κάνει. Πρέπει να μπω εγώ απ τις ρυθμίσεις να το απενεργοποιήσω και να το ενεργοποιήσω ξανά για να δουλέψει. Ξέρει κανένας τίποτα σχετικό, είναι bug;
    • Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει το ίδιο τηλέφωνο...

• Καλημέρα, να ρωτήσω.... Γραμματοσειρά μπορώ να αλλάξω Στο κινητό; Υπάρχει τρόπος όπως έχουν από τη Μάνα τους τα LG; Ή μόνο με πρόγραμμα όπως το IFont;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H g47 έγραψε:

Στπροσθέσω μόνο βραβευθεί ese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook?
      Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα.
      Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα.
      Ψάξε Zegoe ή Helvetical. Αν και νομίζω πως δεν υπάρχουν πλέον στο Store.
      Αν δεν υπάρχουν, τότε πρέπει να κατεβάσεις από εδώ την Zegoe και να την κάνεις import
      MIUIFont-Zegoe_Regular.zip?dl=1

Πριν την κάνεις import, θα πρέπει με το Mi Account σου να γραφτείς ως designer στο MIUI Theme Designer Station
      γιατί αλλιώς δεν σε αφήνει να βάλεις γραμματοσειρά που έχεις κατεβάσει εκτός store.
      Μόλις πάρεις έγκριση, μπορείς να κάνεις import την παραπάνω γραμματοσειρά.
      Στον οδηγό σου πως μπορώ να προσθέσω μόνο γραμματοσειρές;
      Κατέβασα από εδώ MIUI Fonts by gianton - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
      Καποιες γραμματοσειρές τις Όποιες κατεβάζει Με κατάληξη . mtz σε zip πως μπορώ να τις περάσω;
      Τις έκανα τελικά εισαγωγή μέσα από την εφαρμογή θέματα αλλά εκεί που λέει fonts δεν μου εμφανίζει τίποτα.
      Εντωμεταξύ πήγα να γραφτώ ως designer στην σελίδα που έχεις παραπάνω, αλλά οκ μας κάνουν πλάκα τι στοιχεία πρέπει να δηλώσω εκεί, και το bank account number τι είναι και οοοόλα τα άλλα που θέλει.
    • Δε χρειαζεται να δηλωσεις bank account, ειναι προαιρετικο.
      Με γραμματοσειρα Zegoe ειμαι ευχαριστημενος και την αφησα, δοκιμασε τη.
    • Ο/H g47 έγραψε:

Δε χρειαζεται να δηλωσεις bank account, ειναι προαιρετικο.
      Με γραμματοσειρα Zegoe ειμαι ευχαριστημενος και την αφησα, δοκιμασε τη.
      Κοίτα κι εγώ με την προεγκατεστημένη δεν έχω πρόβλημα, απλά ήθελα να περάσω κανά δυό ακόμη έτσι για να αλλάζω.

Κατέβασα σε μορφή .mtz δύο γραμματοσειρές έκανα import μέσα από Τα θέματα όπως έλεγε ένας οδηγός που βρήκα για συσκευές unroot τις έκανε εισαγωγή κανονικά αλλά δεν μπορώ να τις βρω.

Στα fonts μέσα από Τα θέματα δεν έχει τίποτα είναι κενό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Τώρα όσον αφορά για την σελίδα προσπάθησα αλλά δεν με προχωράει. Μου λέει πως Τα στοιχεία από την φωτογραφία και κάτω δεν μπορεί να είναι άδεια.....

Εντάξει Τα κατάφερα έκανα την εγγραφή.... Έχω μπερδευτεί, για πιο λόγο το έκανα τώρα αυτό;
    • να κάνεις εγγραφή στο σάιτ της Xiaomi... κλπ,
      Images
      • Screenshot_2016-10-09-11-59-51-645_com.android.thememanager.png

80,65 kB, 1.080×1.920, viewed 82 times
      • Screenshot_2016-10-09-11-59-24-559_com.android.settings.png

1,08 MB, 1.080×1.920, viewed 71 times
    • Διαφήμιση
    • τις γραμματοσειρές τις κατεβάσεις από ρυθμίσεις>>> θέματα. Και αποθήκευση στο ρυθμίσεις>>>> οθόνη>>>> γραμματοσειρά. Εκεί αποθηκεύονται!!
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

τις γραμματοσειρές τις κατεβάσεις από ρυθμίσεις>>> θέματα. Και αποθήκευση στο ρυθμίσεις>>>> οθόνη>>>> γραμματοσειρά. Εκεί αποθηκεύονται!!
      Έχει εσένα στο ρυθμίσεις θέματα να κατεβάσεις γραμματοσειρά; Γιατί εμένα δεν έχει.......Επίσης δεν έχει πουθενά το ρυθμίσεις / οθόνη......
    • μπες στις ρυθμίσεις>>> βρείτε το οθόνη>>> γραμματοσειρά, εκεί είναι αποθήκευση αυτές που ενδεχομένως κατεβασες.
      Images
      • Screenshot_2016-10-09-12-48-06-903_com.android.thememanager.png

1,37 MB, 1.080×1.920, viewed 68 times
      • Screenshot_2016-10-09-12-47-41-909_com.android.thememanager.png

833,96 kB, 1.080×1.920, viewed 70 times
      • Screenshot_2016-10-09-12-46-32-697_com.android.thememanager.png

1,51 MB, 1.080×1.920, viewed 66 times
    • στις ρυθμίσεις,,, φαίνονται καθαρά, προσωπικό,,, ΟΘΌΝΗ, ταπετσαρία,. ΘΈΜΑΤΑ,,. απλό είναι.
      Images
      • Screenshot_2016-10-09-12-55-26-964_com.android.settings.png

1,05 MB, 1.080×1.920, viewed 62 times
    • Διαφήμιση
    • Εντάξει το παρατάω το θέμα, Οι φωτογραφίες που μου δείχνεις είναι για τα θέματα. Μέχρι εκεί οκ, σε εμένα όταν μπαίνω θέματα και πατάω επάνω αριστερά Ο λογαριασμός μου, υπάρχουν τέσσερα μεγάλα τετράγωνα, το ένα λέει θέματα, το άλλο wallpaper, το άλλο ringtones, και υπάρχει ένα κενό που στη σελίδα 54 ή 55 το παιδί που έκανε τον οδηγό λέει fonts, ενώ σε εμένα είναι κενό.
      και όπως είπα σε εμένα δεν υπάρχει το οθόνη/γραμματοσειρά αλλά το προβολή/οθόνη/γραμματοσειρά συστήματος που το μόνο που αλλάζει είναι στην υπάρχον γραμματοσειρά μόνο το μέγεθος. Θανάση δεν θέλω να αλλάξω θέμα, την γραμματοσειρά των ρυθμίσεων θέλω να αλλάξω...