παταω στο settings, kai ανοίγει μία μόνο επιλογή, δεν μπορώ να βρω το settings. font,. δεν ξέρω αν το καταλάβες κοίταξε την φωτό που ανεβαζω.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Δεν υπαρχει, γιαυτο δε το βρισκεις.
Ψαξε τη διαδρομη αρχειου να ειναι η ιδια.
Δηλαδη το com.android.settings/...................Activity -
Εκτός από αυτά Τα δυο settings που βλέπεις εκεί, έχει ένα ακόμα που όταν πατήσεις επάνω του σου ανοίγει πολλά μενού με settings, ένα από αυτά είναι τα fonts. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι είναι. Κατέβα προς τα κάτω και θα το βρεις....
-
Μηπως είναι αυτό που γράφει ρυθμίσεις, γραμματοσειρά,. στην φώτο;;;;;;
-
Ναι βρε αυτό είναι,μετονόμασε το και θα είσαι οκ. Κάνε το export κάπου και μετά πάτα επάνω, θα δεις ένα καινούριο μενού από εκεί θα μπορείς να αλλάζεις την γραμματοσειρά.
-
Σε ευχαριστώ g47,. Σε ευχαριστώ duc. Θα το κοιτάξω το βράδυ,,,( όταν πέρασα την γραμματοσειρά, πριν 3 βδομάδες, δεν μπορούσα να το ρυθμισω και το άφησα ,, ανοιχτό,, θέμα.)
-
Έτσι ακριβώς έπαθα κι εγώ, πέρασα μερικές γραμματοσειρές και μετά δεν ήξερα πως να τις σετάρω στο κινητό. Ευτυχώς μετά το έκανα και τώρα πραγματικά απολαμβάνω το τηλέφωνο μου.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Μηπως είναι αυτό που γράφει ρυθμίσεις, γραμματοσειρά,. στην φώτο;;;;;;
-
αυτο δείχνει.
-
Κάνε μια απεγκατάσταση το πρόγραμμα και μετά πέρασε το ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει.
-
Ο/H duc έγραψε:
Κάνε μια απεγκατάσταση το πρόγραμμα και μετά πέρασε το ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει.
-
το κατήργησα , το ξαναπερασα,,και κάνοντας ένα σωρό τυχαία πατήματα, μάλλον το πέτυχα ,και ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς έκανα, απλά πατώντας.. κλπ. Ευχαριστώ duc.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα