@Bodai .εκανα αυτο και μου εστειλαν σε 10 λεπτα μνμ ξεκλειδωματος.περιμενω να κανω Install developer version στο κινητο και προχωραω στο ξεκλειδωμα του κινητου...ευχαριστω για ολα ελπιζω να περσω την ελληνικη rom χωρις προβληματα...ευχαριστω @lallasgr @sakis112 @geoanto555 @NasDriver και @Bodai Που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου!!!!!Ευχαριστω παιδια!!!!
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Γραψε πιο κιντητο εχεις το 3/32 ,,, η ,,, 3/64 για να επιλεξεις τον σωστο οδηγο!!!!! Περασες developer rom; Με update; Me mi flash ; Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά) ,, για το 3/64 -
@sakis112 ΕΧΩ 2GB RAM 16 GB ROM MI MAX. Kαι μου εβγαζε your device isnt supported mi unlock οταν θελησα να κανω unlock στον bootloader.Δεν εχει σχεση νομιζω αν ειναι stable η developer η rom.Βεβαια οταν το κανω unlock το κινητο θα περασω developer rom για να ειμαι 100% σιγουρος οτι θα το δεχτει το κινητο.Τελικα επειδη δεν με αφηνε το να κανω unlock to bootloader εστειλε email στην xiaomi και μου απαντησε Hi Takis,
Welcome to Xiaomi Customer Support!
I understand your concern and will surely provide you the information.
I regret the inconvenience you have experienced. I would like to inform, you can apply to unlock the bootloader on MIUI forum: en.miui.com/unlock/.
Please do read below message for the potential risks after unlocking bootloader:
- Allow to modify system important component, and is likely to cause equipment damage to some extent.
- Device Security will lose the guarantee, vulnerable to malware attacks, resulting in personal privacy data leaks.
- Parts of the high security function of the system, such as: find the device, value-added services and so on will not be supported.
- Part of the system functions will be modified, will affect the system regarding of the latest version upgrades, unable to experience the MIUI latest service.
After you've got the permission to unlock bootloader via SMS, please try the following steps to unlock bootloader accordingly:
- Please check if the mobile device is developer version to proceed the unlock process.
- Kindly download the unlock tool into the computer.
- Please login to my account which already have the permission to unlock.
- After login, manually enter into bootloader mode. (turn off mobile device, press power button + volume down together)
- Login to mi account which have the permission to unlock through computer, connect mobile device.
- Click on the “unlock ", after 10-15 seconds to complete the unlock process.
Δεν εχω περασει ελληνικη rom ακομα αλλα μπηκα στο Mi flash μπορω να κανω unlock to bootloader... - Allow to modify system important component, and is likely to cause equipment damage to some extent.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Γραψε πιο κιντητο εχεις το 3/32 ,,, η ,,, 3/64 για να επιλεξεις τον σωστο οδηγο!!!!! Περασες developer rom; Με update; Me mi flash ; Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά) ,, για το 3/64
-
Ο/H takis19821982 έγραψε:
your device isnt supported mi unlock
-
@sakis112 εχω το 2 Gb ram 16 gb rom αλλα θα ακουλουθησω τον ιδιο οδηγο με το 3 gb ram 32 g rom( Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) ,,) νομιζω θα δουλεψει
-
Ο/H takis19821982 έγραψε:
@sakis112 εχω το 2 Gb ram 16 gb rom αλλα θα ακουλουθησω τον ιδιο οδηγο με το 3 gb ram 32 g rom( Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) ,,) νομιζω θα δουλεψει
-
@takis19821982 αν περάσεις το ξεκλειδωμα (που είναι όλη μα όλη η φασαρία) το μετά θα είναι παιχνιδάκι ...
-
@Bodai και κατι καινουριο ετσι για να με τρελανει παλι.δεν αναγνωριζει στη συνδεση με το pc mass storage η τπτ αλλο.μονο charging εχει.και παω να κανω unlock Mi unlock και παιρνω την ενδειξη not connected to the phone σε fastboot.ουτε το pc suite το αναγνωριζει το κινητο.Τι εγινε παλι?usb debugging enable και einai developer.
-
Αν κατεβάσεις το κουρτινάκι, θα δείς εκει ειδοποίηση. Πάτα επάνω και διάλεξε MTP, και θα είσαι οκ
-
-
Πως γίνεται αυτό, και δεν έχει επιλογή MTP;;;;;. στην διαχείριση συσκευών την βλέπει την συσκευή;;; Μήπως έχει κίτρινο τρίγωνο;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα