Ευχαριστω αλλά ή xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.1.1.0.zip είναι όντως αναβάθμιση;Δεν κατάλαβα καλά..
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
στην σημερινή ανάβάθμηση με το wifi μπήκαν και τα ελληνικά (clobal stable).......super
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
στην σημερινή ανάβάθμηση με το wifi μπήκαν και τα ελληνικά (clobal stable).......super
-
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ο/H mastersakis έγραψε:
το 3/32 -
-
επειδή δεν ξερω αν δουλευει το συννημενο,,,, η ρυθμιση : στο μενου tools,, settings,, advanced ,,,, τσεκαρουμε το : open sl audio output
-
Παιδιά, εχω μπερδευτεί λιγάκι.
Έχω xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.1.1.0.zip, τι διαφορά έχει με αυτή miui_MIMAXGlobal_6.11.10_ea78b6b33e_6.0.zip.
Πως μπορώ να έχω OTA updates και ελληνικά?
Σε περίπτωση που αλλάξω ROM θέλει factory reset?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.. -
@georgesk1977 Καλησπέρα! Η πρώτη είναι η ελληνική Stable και η δεύτερη είναι η Global Developer. Όλες οι απορίες σου μπορούν να λυθούν εαν ρίξεις μια ματιά στο δεύτερο link της υπογραφής μου για να καταλάβεις τι γίνεται με τις εκδόσεις MIUI.
Και για να σου απαντήσω πολύ σύντομα αλλά όχι αναλυτικά, OTA και ελληνικά μπορείς να έχεις με Global Stable ή Global Developer.
Και ΝΑΙ συνήθως χρειάζεται factory reset στις αλλαγές rom, αλλά όχι σε updates. Λεπτομέρειες δες στο λινκ που σου είπα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα