Που να παω να το κανω αυτό...
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Δεν εχω.....δεν δοκιμασα ποτε να ξεκλειδωσω τον Bootloader.....
=============== Φεβ 17th 2017, 9:56am ===============
Μου λεει ότι εχω πολλαπλους mi λογαριασμούς και με αποριπτει! -
-
Mi Max.....ειχα πριν Redmi Note 3 pro που το πουλησα για να παρω το μαξ και εκανα delete την παλια συνδεση όταν ειδα ότι το MI account ηταν συνδεμενο και με τις 2 συσκευες....μετα μου εγραφε μονο μια το Max....το θεμα είναι όταν ξαναπροσπαθω μου λεει ότι δεν είναι σωστο το ονομα στον Mi acoount μου ενώ εχω βαλει το ονοματεπωνυμο μου....αν θελει τo MI id δεν θυμαμαι πιο είναι και δεν εχω και προσβαση πλεον από την συσκευή να το βρω...
-
Καλησπέρα. Κατέβασα σήμερα στης κοπέλας μου το MI max την πρόσφατη global με nougat 7.2.16 και κρασαρουν το fb και το messenger. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατασταση -εγκατάσταση αλλα πάλι τα ίδια
Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Καλησπέρα. Κατέβασα σήμερα στης κοπέλας μου το MI max την πρόσφατη global με nougat 7.2.16 και κρασαρουν το fb και το messenger. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατασταση -εγκατάσταση αλλα πάλι τα ίδια
Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Το messenger "ψευτο"λειτουργει. To facebook ό,τι κι αν του έκανα δε λειτούργησε
Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas_falcon έγραψε:
Mi Max..
-
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Το messenger "ψευτο"λειτουργει. To facebook ό,τι κι αν του έκανα δε λειτούργησε
-
Μετά από μεγάλη περιπέτεια και αφού ξαναπερασα την 7.12.16 μέσω EDL και πάλι με το ίδιο πρόβλημά, φλασαρα την τελευταία official global stable και ως δια μαγείας η οθόνη ανταποκρίνεται πάλι στην αφή...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να μπορούμε να κλείνουμε την οθόνη του κινητού με ταπ στην μπάρα ειδοποιήσεων;
Για παράδειγμα στο Σάμσουνγκ που είχα πριν με ταπ στην δεξιά γωνία έκλεινε η οθόνη του κινητού και με παρατεταμένο έβγαινε το μενού για επανεκκίνηση κτλ. Ήτανε δλδ σαν το κουμπί Power.
Και μια άλλη ερώτηση.
Γιατί στην δική μου ρομ, Global Stable 8.2.1.0, δεν έχω το μενού για αλλαγή γραμματοσειράς;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα