Στον ήλιο φαίνεται μία χαρά. Μέρα μεσημέρι και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να δεις τα πάντα.
Xiaomi Mi Band 2: Επίσημα με OLED οθόνη και τιμή 22 δολάρια
-
-
Μου φαίνεται βρήκα τον μεγάλο αντίπαλο του Mi Band. Εάν κάνει πραγματικά όλα αυτά που λέει στο άρθρο, τότε είναι πολύ καλό και στο 1/3 της τιμής του Mi Band. Μου φαίνεται μπορεί και να το πάρω δοκιμαστικά...
PS. Το βρήκα...! Το έχει βλέπω στο Geekbuying στα 14.99$. Λες να το δοκιμάσω αυτό αντί του να πάρω το ?Mi Band 2!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αντίπαλοι υπάρχουν πολλοί και φθηνότερο ι , τώρα το αν αξίζουν είναι άλλο θέμα , για 15 καλό φαίνεται το Ρίσκο (εκτός αν χαλάσει σε καμία βδομάδα :)) ) btw τα γνωστά μας εξτρά αππ έχουν πλέον υποστήριξη για το 2 οπότε, για μένα, μένει να πέσει λίγο η τιμή ή να χαλάσω το 1 που έχω
Δες λίγο και τις διαστάσεις Γιατί είναι μάλλον μεγαλύτερο από το miband (εμένα με απασχολεί κι το μέγεθος για αυτό μου άρεσε το 1)
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Αντίπαλοι υπάρχουν πολλοί και φθηνότερο ι , τώρα το αν αξίζουν είναι άλλο θέμα , για 15 καλό φαίνεται το Ρίσκο (εκτός αν χαλάσει σε καμία βδομάδα :)) ) btw τα γνωστά μας εξτρά αππ έχουν πλέον υποστήριξη για το 2 οπότε, για μένα, μένει να πέσει λίγο η τιμή ή να χαλάσω το 1 που έχω
Δες λίγο και τις διαστάσεις Γιατί είναι μάλλον μεγαλύτερο από το miband (εμένα με απασχολεί κι το μέγεθος για αυτό μου άρεσε το 1)
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi Band 2: (L x W x H): 40.3 x 15.7 x 10.5 mm
Είναι ελάχιστα πιο μεγάλο...
ΥΣ. Υπόψιν τώρα πρόσεξα ότι υπάρχουν 2 μοντέλα, Η10 και Η30 με την μόνη διαφορά μεταξύ τους αυτό:
Professional AGC dynamic heart rate detection: Can adjust the scanning power according to user's skin color, low power consumption, detect you heart rate accurately.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Με ειδοποίησαν στο email μου ότι κέρδισα ένα mi band 2 από ένα giveaway που είχα πάρει μέρος!!!!
Παράγγειλα και το φιλμ προστασίας από το Geekbuying αφού λένε ότι γρατζουνίζετε εύκολα η οθόνηΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
άντε ακόμα να το πάρετε ;
αν το έχει κανένας , στον ήλιο τι λέει ; φαίνεται τίποτα ;
προέχουν οι βουτιές!! -
Ο/H intheend έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
εεε και μου θες και το άλλο που είναι ακόμα μεγαλύτερο και 2.5 φορές βαρύτερο
-
Αφού μου έρχεται το mi band 2.0, θα μείνω μ'αυτό.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H intheend έγραψε:
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι..
Η μετάβαση από το Mi Band 1 στο 2 έχει κάποια διαδικασία ; ή απλά κάνω disconnect το ένα και προσθέτω το άλλο; ελπίζω να μη χαθούν τίποτα στατιστικά.. τα μαζεύω με τόσο κόπο εδώ και ενάμιση χρόνο!Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι..
Η μετάβαση από το Mi Band 1 στο 2 έχει κάποια διαδικασία ; ή απλά κάνω disconnect το ένα και προσθέτω το άλλο; ελπίζω να μη χαθούν τίποτα στατιστικά.. τα μαζεύω με τόσο κόπο εδώ και ενάμιση χρόνο!
Άντε καλός να το δεχτείς . Και βάλτε ρε παιδιά καμία φωτό να δούμε . Έχω παραγγείλει και εγώ ένα το περιμένω .
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Και ένα φρέσκο review!
Xiaomi Mi Band 2 review - Android Authority
* Το δέμα έφτασε! Πως ανεβάζω φωτογραφίες σε ένα ποστ;Won't Back Down
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες