Xiaomi Mi Band 2: Επίσημα με OLED οθόνη και τιμή 22 δολάρια
-
-
-
Φίλε nipapa σου ήρθε το ρολόι;;;
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το site, ξέρεις αν είναι αξιόπιστο;;;; -
Χθες το παρήγγειλα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη. Έχω κάνει άλλη μια αγορά από Κίνα, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει.
Το μαγαζί το ξέρω από ένα φίλο που ψωνίζει πολύ συχνά, χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. -
Οκ, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, αν σου έρθουν με το καλό, στείλε μου να μου πεις αν είσαι ευχαριστημένος.
-
Εγω πάντως το συγκεκριμένο site δεν το εμπιστεύομαι καθόλου και μάλιστα θα έλεγα οτι είναι προς αποφυγή... 2 φορές ψώνισα και δεν την ξαναπατάω...
Την πρώτη φορά αγόρασα το miband1. Μου ήρθε το miband1s* το οποίο έπαιζε πιο φθηνά στα άλλα μαγαζιά. Δυστυχώς δεν ήξερα καν οτι υπάρχει. Όταν το έμαθα είχαν περάσει μερικοί μήνες και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω claim ή κατι τέτοιο(δεν άξιζε άλλωστε).
Τη δεύτερη φορά αγόρασα απο ευρωπαϊκή αποθήκη τη yi action. Έκανε πάνω απο μήνα να έρθει(γιατί προφανώς μόνο απο ευρωπαϊκή δεν ήρθε) και ήταν και η πιο παλιά έκδοση της yi(οτι υπάρχουν εκδόσεις επίσης το έμαθα πιο μετά....). Στη συνέχεια ψάχνοντας στο internet είδα διάφορα παρόμοια σχόλια κατα του dx...
Προσπάθησα 4-5 φορές να αφήσω αρνητικά feedback και για κάποιο "περίεργο" λόγο έτρωγε σκάλωμα το site τους και μου έλεγε να ξαναπροσπαθήσω...
Τουλάχιστον δεν ήταν μούφα αυτα που στείλανε...Εγω @gatos1986 θα σου πρότεινα το geekbuying που είπε ο γιατρός, και πιο έμπιστο είναι σαν site και πιο οικονομικό, αλλιώς το banggood(εγω απο εκεί ψωνίζω τα περισσότερα)
Διόρθωση: Μπερδεύτηκα δεν μου ήρθε το miband 1s αλλά το miband1.1 το οποίο έχει μόνο white ledStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GBΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην K.Papaefthymiou ().
-
Καλησπέρα σε όλους,
Το έχει συνδέσει κανείς με strava η ακόμα καλύτερα το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με κάποιο Sport Tracker (endomondo - Strava -RunwithGps κλπ)
Ενδιαφέρομαι για χρήση σε mtb να βλέπω παλμούς και ταυτόχρονα να καταγράφονται στο Sport Tracker. -
και κάτι ενδιαφέρον, τώρα ΚΑΙ ημερομηνία στην οθόνη του miband και το "lift wrist to view info" δουλεύει εξαιρετικά . [Device Team]How to Set Display of Calendar in Your Mi Band 2(Mi Fit App-2.2.0) - Mi Band 1/2/Pulse - Xiaomi MIUI Official Forum . @maddoctor ωρά να κάνεις τα μαγικά σου!!
-
Ο/H intheend έγραψε:
και κάτι ενδιαφέρον, τώρα ΚΑΙ ημερομηνία στην οθόνη του miband και το "lift wrist to view info" δουλεύει εξαιρετικά . [Device Team]How to Set Display of Calendar in Your Mi Band 2(Mi Fit App-2.2.0) - Mi Band 1/2/Pulse - Xiaomi MIUI Official Forum . @maddoctor ωρά να κάνεις τα μαγικά σου!!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπερα σας παιδια. Πρωτη φορα γραφω στο site σας και βλεπω οτι κανετε υπεροχη δουλεια. Εχω μια απορια με το Mi Band 2.
Παρατηρω οτι δεν μου βγαζει καθολου το sleep data. Μου λεει ολο No sleep data. Ξερετε τιποτα γι αυτο? Εχει προβλημα το band 2 μου? Ειναι καποιο γενικο προβλημα? Παντως εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει πχ αργα το βραδυ (οπως ειναι πχ τωρα 4.36 πμ) πριν κανα 2 ωρο που το κοιταξα δεν εδειχνε να εχει θεμα. Τωρα βεβαια δεν ξερω και παλι αν δουλευε. Αν ξερει κανεις κατι ας το πει μιας και δεν εχω ιδεα τι γινεται. -
Ο/H Manolopoulos Apostolos έγραψε:
Καλησπερα σας παιδια. Πρωτη φορα γραφω στο site σας και βλεπω οτι κανετε υπεροχη δουλεια. Εχω μια απορια με το Mi Band 2.
Παρατηρω οτι δεν μου βγαζει καθολου το sleep data. Μου λεει ολο No sleep data. Ξερετε τιποτα γι αυτο? Εχει προβλημα το band 2 μου? Ειναι καποιο γενικο προβλημα? Παντως εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει πχ αργα το βραδυ (οπως ειναι πχ τωρα 4.36 πμ) πριν κανα 2 ωρο που το κοιταξα δεν εδειχνε να εχει θεμα. Τωρα βεβαια δεν ξερω και παλι αν δουλευε. Αν ξερει κανεις κατι ας το πει μιας και δεν εχω ιδεα τι γινεται.
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ -
γειά σας και καλώς σας βρήκα, μόλις χθές μου ήρθε το mi band 2 , παρατηρώ παρόλες τις προσπάθειες που κάνω δεν βγάζει με τίποτα σφυγμούς , βγάζει μιά παύλα και ένα χ , συνεχόμενα σφυγμούς δεν μπορεί να βγάλει? (πχ για τρέξιμο), επίσης πριν μια εβδομάδα μου ήρθε το redmi note 3 pro ,από το οποίο είμαι ευχαριστημένος ,λίγο βέβαια με ξένισε το μενού του αλλά ήδη το συνήθισα .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες