Xiaomi Mi Band 2: Επίσημα με OLED οθόνη και τιμή 22 δολάρια
-
-
Βλέπω σήμερα το Geekbuying δίνει στα 42.99$ το mi band 2 με το ανταλλακτικό λουράκι και τα φίλμ προστασίας από 48$ με τον κωδικό miband5
Mi Band 2 & MiPad 2 Big Coupon, Shocking Price Sale & More...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του Mi Band.
Προσπαθώ από το πρωί να το φορτίσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Προσπάθησα σε PC, πολύμπριζο, στης Xiaomi.. τίποτα!
Πλέον είναι στο 2% και δεν ξέρω τι να κάνω.
Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση;Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Προσπαθώ από το πρωί να το φορτίσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Προσπάθησα σε PC, πολύμπριζο, στης Xiaomi.. τίποτα!
Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση;
Τότε ξεκίνησε να φορτίζει, μετά ξανασταμάτησε αλλά τελικά τα κατάφερε. Μάλλον θα είχε μπει άμμος ή κάτι παρόμοιο.
Ευχαριστώ!Won't Back Down -
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει κανείς από εσάς που έχει πάρει το Mi Band 2 άποψη για τον μετρητή παλμών;;
Κάνει τίποτα ή είναι παπάτζα;;;
Γενικά όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία,εμπειρία,κλπ...γενικότερα, ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος από το Mi Band 2...!!! -
Ο/H gatos1986 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Γενικά όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία,εμπειρία,κλπ...γενικότερα, ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος από το Mi Band 2...!!!
@papaflessas -
Ο/H gatos1986 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Γενικά όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία,εμπειρία,κλπ...γενικότερα, ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος από το Mi Band 2...!!!
Όσον αφορά την μέτρηση των παλμών δεν έχω άποψη αλλά διάβασα πολλά review που αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακρίβεια στις μετρήσεις και εκεί "χάνει" η συσκευή.Won't Back Down -
Για στιγμιαία μέτρηση παλμών και εφόσον ακουμπάει καλά, μετράει σωστά. Για συνεχή δεν ξέρω, δεν υποστηρίζεται κιόλας από το mi band. Βέβαια δεν είναι και holter ρυθμού, μην ζητάμε ακραία πράγματα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
Έχει κανείς σας υπόψιν κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να το βρω σχετικά φθηνό;;(Στο Ali παίζει κάτι 40ευρα και μου φαίνονται λίγο "αλμυρά"...) -
Ο/H gatos1986 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
Έχει κανείς σας υπόψιν κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να το βρω σχετικά φθηνό;;(Στο Ali παίζει κάτι 40ευρα και μου φαίνονται λίγο "αλμυρά"...)
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες