Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Θα βγει μια ΚινεζαYou may think you can fly - but you better not try
-
-
ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ! ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ !!!!!!!!!!!!
MIUI 8.1 stable
8.1.4.0 (MALCNDI)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η λύση ήταν αυτό:
Ο/H Thracia έγραψε:
volume up kai power για να μπει στο κινεζικο μενου.
Συνδεσε το στο pc και μετα πατα εκει που λεει download και το volume(-) συγχρόνως
Από τεχνοκρατική περιέργεια τι έγινε πατώντας τα παραπάνω ?
Παρόλο που επέλεξα Αγγλικά δεν είναι τα πάντα στα Αγγλικά...
Δεν ξανακάνω τίποτα μέχρι να μου έρθει ο κωδικός να καταφέρω να ξεκλειδώσω το bootloader
να περάσω την Ελληνική να ησυχάσω....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Καλησπερα στο φορουμ εχω μια ερωτηση εχει ο αδερφος μου ενα Redmi Note 3 SD (standard edition) και εχω μερικες ερωτησεις:
1) Το κινητο εχει ελληνικα αυτο σημαινει οτι εχει custom firmware αρα και unlock bootloader; Στην version μου λεει MIUI Global 7.2/Stable/7.2.3.0(0LHNCNDA)
2) Θελει να βαλει την τελευταια Version που εβγαλε αυτη εδω en.miui.com/download-301.html {Version: V8.1.1.0.MHOMIDI (MIUI8)} εαν εχει lock bootloader μπαινει αφου ειναι official ή θέλει τον ξεκλειδωσει πρωτα;Εγω κατεβασα το αρχειο απο το πιο πανω Site αλλα λεει οτι δεν μπορει να την κανει verification Κατα την εγκατασταση μεσα απο το κινητο μεσω του Updater.Το ιδιο κανει και απο το Mi pc suite. -
Ο/H pavlosdls έγραψε:
1) Το κινητο εχει ελληνικα αυτο σημαινει οτι εχει custom firmware αρα και unlock bootloader; Στην version μου λεει MIUI Global 7.2/Stable/7.2.3.0(0LHNCNDA)
2) Θελει να βαλει την τελευταια Version που εβγαλε αυτη εδω en.miui.com/download-301.html {Version: V8.1.1.0.MHOMIDI (MIUI8)}
Καλύτερα ανέβασε screenshot απο το about the phone. -
Να αυτο μου λεει:
-
-
Δηλαδη να ειναι για MTK; Εβαλα το Geekbench και μου ελεγε σναπντραγκον οτι να 'ναι δηλαδη.Απο πειρα τι λες εχει unlock bootloader;ΕΚανε βεβαια αιτηση ο αδερφος μου για να ξεκλειδωσει σε περιπτωση που δεν ειναι.Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια....
-
-
-
Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω και εγώ τα βήματα αλλά στις rom που είναι να κατεβάσω δεν βλέπω για redmi note 3 pro. Να κατεβάσω για το απλό το redmi note 3?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα