Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Δεν μπορω να περασω την official στην sd card και να την κανω update απο τα tools στο κινητο?
edit: νταξει προφανως και δε θα γινεται αλλιως θα το λεγατε στο guide, απλα προσπαθω απο τις 2.30 να κανω κατι τοσο απλο και εχω φρικαρει γιατι δεν εχω περασει ουτε το πρωτο βημα
Στο λινκ σου εχει καμια 6 ρομ για το redmi 3 . Η ερωτηση που σου εκανα πριν ηταν ποια rom να επιλεξω ετσι ωστε να συνεχισω στον οδηγο
edit 2: που υπαρχει οδηγος στο forum για flash με miflash? -
Επίλεξε την Redmi 3/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download για να μπορείς μετά να ξεκλειδώσεις αφού κάνεις αίτηση.
Χρησιμοποίησε το MiFlash.
Επίσης τσέκαρε και τους drivers να δεις αν σου αναγνωρίζουν τα windows σωστά το κινητό!
Μπορείς να πατήσεις στον παρακάτω οδηγό αν και νομίζω ότι πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader δεν είμαι σίγουρος. Ας μας το επιβεβαιώσει ο συγγραφέας του οδηγού ή κάποιος άλλος!
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
-
Δες εδω.... με κλειδωμένο
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) -
Λοιπον καλησπερα παιδες εχω redmi pro με rom κινεζομαγαζου.....
Το συνδεω στο κινεζικο mi pc suite και οταν παω να κανω το βημα 3 του οδηγου μου βγαζει ενα παραθυρακι με κινεζικα (μονο πανω πανω στα αγγλικα γραφει recovery) και ενα κοκκινο κυκλο με ενα θαυμαστικο πανω.....μετα δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!!
Καμια ιδεα???
Ευχαριστω.
Υ.Γ Μου χει βγαλει την ψυχη απο το μεσημερι...ο bootloader ειναι κλειδωμενος..εχω δοκιμασει ολους τους οδηγους για το συγκεκριμενο μοντελο δεν την περναει με τιποτα την official rom για να το ξεκλειδωσω!!! -
Είχα το ίδιο πρόβλημα και Flashαρα την official με τον παραπάνω τρόπο χωρίς πρόβλημα.
Sent from my Pixel XL using Tapatalk -
Ο/H Red21 έγραψε:
Λοιπον καλησπερα παιδες εχω redmi pro με rom κινεζομαγαζου.....
Το συνδεω στο κινεζικο mi pc suite και οταν παω να κανω το βημα 3 του οδηγου μου βγαζει ενα παραθυρακι με κινεζικα (μονο πανω πανω στα αγγλικα γραφει recovery) και ενα κοκκινο κυκλο με ενα θαυμαστικο πανω.....μετα δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!!
Καμια ιδεα???
Ευχαριστω.
Υ.Γ Μου χει βγαλει την ψυχη απο το μεσημερι...ο bootloader ειναι κλειδωμενος..εχω δοκιμασει ολους τους οδηγους για το συγκεκριμενο μοντελο δεν την περναει με τιποτα την official rom για να το ξεκλειδωσω!!!
-
O bootloader ειναι κλειδωμενος το τσεκαρα!!!
Eβαλαν τη σκουπιδορομ τους οι κινεζοι και μετα τον ξανακλειδωσαν μαλλον για να μας κανουν τη ζωη δυσκολη!!!
Το εχω δοκιμασει με sp πριν απο αυτον τον τροπο φιλε μου.
Παταω download......Συνδεω την συσκευη σε fastboot mode και ενω η μπαρα κοκκινιζει κανονικα οπως λεει ο οδηγος....δεν κιτρινιζει ποτε οση ωρα και να κραταω το volume down πατημενο για να φλασαρει την ρομ!!!
Εχει θολωσει το μυαλο μου τοσες ωρες!!! -
Ο/H Red21 έγραψε:
Συνδεω την συσκευη σε fastboot mode και ενω η μπαρα κοκκινιζει κανονικα οπως λεει ο οδηγος
Νομίζω το sp flash tool πρέπει να είναι απενεργοποιημένο το τηλ και χωρις μπαταρια όταν είναι εφικτοYou may think you can fly - but you better not try -
Μετα απο 12 ωρες τα καταφερα.....πλεον φοραμε GTV (Η οποια παρεπιπτοντος ειναι και εξαιρετικη υλοποιηση μπραβο)!!!
Ο επιμενων νικα!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα