Θελω να περασω την developer ωστε να βαλω την ελληνικη ROM ή έστω την stable Global. Ας αρχισουμε με το πως να περάσω την global stable γιατι το κινητό υπολειτουργεί. Δεν εχω ουτε play store. Δεν λειτουργει το GPS κτλπΟ/H NasDriver έγραψε:
Έχεις το Redmi Note 3 MTK, με ΜΤΚ επεξεργαστή δηλαδή και την τελευταία official china stable rom.Τι άλλο θες να κάνεις από εδώ και κάτω ?Ο/H choppersan έγραψε:
Redmi note 3 prime
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Αν έχεις κάνει αίτηση για unlock bootloader και έχεις λάβει έγκριση για unlock δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι.
Αν δεν δουλέψει πάμε για αλλαγή της ρομ. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν έχεις κάνει αίτηση για unlock bootloader και έχεις λάβει έγκριση για unlock δοκίμασε να ξεκλειδώσεις όπως είσαι.
Αν δεν δουλέψει πάμε για αλλαγή της ρομ.
σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις απλά είμαι τέρμα newbie σε αυτόν τον τομέα :Ρ -
Πάμε στον οδηγό ξεκλειδώματος και συνεχίζουμε πλέον εκεί την συνομιλία μιας και είσαι πλέον σε αυτό το βήμα, θα κάνεις όλα τα βήματα με την ρομ που είσαι και ας λέει ότι πρέπει να έχεις developer.
Αν δεν ξεκλειδώσει τότε θα πάμε για αλλαγή της ρομ
Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως ελέγχουμε εάν η ρομ που κατεβάσαμε έχει κατέβει σωστά, Τις προάλλες είδα μια αναφορά αλλά δεν μπορώ να το βρω...
-
Κατέβασα την εφαρμογή αυτή. Την έτρεξα,κι επέλεξα τη ραμ που είχα τοποθετήσει στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Με το που πάτησαν select υπολόγισε και μου έβγαλε από κάτω το md5. Πατώντας check δεν έκανε ΤΠΤ απλά κοκκίνιζε τον md5 κωδικό; Μήπως ελέγχω τον κωδικό που μου βγάζει με αυτόν στη σελίδα που κατέβασα τη rom;
-
Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις...ελέγχεις αν είναι ίδια σελίδας download - με αυτήν που κατέβασες
-
Καλησπέρα, μόλις σήμερα παρέλαβα το Redmi 3 Pro από ελληνικό κατάστημα!
Το άνοιξα, έκανα έλεγχο και ο bootloader είναι κανονικά κλειδωμένος...
Το πρόβλημα όμως είναι πως ενώ ρώτησα στο κατάστημα και μου επιβεβαίωσαν ότι έχει επάνω την Official Global, βρήκα μέσα και ελληνικά!
Γι'αυτο θα προτιμούσα να βάλω την Official Global με Αγγλικά αφού δεν με ενοχλούν και έχει λιγότερα bugs και προβλήματα!
Ακολουθώ όμως τον συγκεκριμένο οδηγό σε Windows 10 x64 και ενώ φαίνεται ότι όλα πάνε καλά με Drivers κτλ. όταν μπαίνω σε Recovery και ανοίγω το MiPCSuite δεν μου βγάζει το μήνυμα για το αν θέλω να περάσω κάποια Stable ή Beta!
Τι μπορεί να κάνω λάθος;; Ευχαριστώ! -
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", αν πας στην αναβάθμιση σου βγάζει να κάνεις update σε νεώτερη ρομ ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", αν πας στην αναβάθμιση σου βγάζει να κάνεις update σε νεώτερη ρομ ?
-
Δεν είναι official η ρομ που έχει, πρώτη φορά βλέπω τέτοια ρομ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν είναι official η ρομ που έχει, πρώτη φορά βλέπω τέτοια ρομ
Ότι πρώτη φορά την βλέπεις είναι ανησυχητικό;;
Δεν μπορώ τώρα με κάποιο τρόπο να περάσω την Official Global ή εστω κάτι σίγουρα πιο stable;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα