Τώρα θα σου πω ναι αλλά λίγο φοβάμαι μην σε πάρω στο λαιμό μου..
Ναι.. πέρνα το twrp.. και δες αν σου κάνει κόλπα..
Αν δεις ότι δεν μπορεί να το περάσει μην συνεχίζεις.
Καλημερα παιδια, στο redmi, 3s δεν μου βλεπει καν το κινητο σε recovery mod, για να ειμαι σιγουρος οτι εβαλα τους σωστους adb drivers υπαρχει καποιο λινκ?? Να σημειωσω πως το κινητο ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader μαλλον με unofficial τροπο.
τελείωσα με το update έβαλε miui 8 κι όλα είναι όπως πριν δεν έχω χάση τα files photos κλπ + κινεζικές εφαρμογές είναι λογικό? να διαγράψω της κινέζικες εφαρμογές εφόσον δεν της χρειάζομαι ?
Φυσικά.. Κινέζικη ρομ με εφαρμογές εχεις...
Δεν μπορείς να τις διαγραψεις....
Κατέβασε από εδώ την china developer για το κινητο σου και περνα την μέσω updater.
Τώρα θα σου πω ναι αλλά λίγο φοβάμαι μην σε πάρω στο λαιμό μου..
Ναι.. πέρνα το twrp.. και δες αν σου κάνει κόλπα..
Αν δεις ότι δεν μπορεί να το περάσει μην συνεχίζεις.
Γιώργο καλή εβδομαδα όπως και σε όλους σας
θα συνοψίσω λιγάκι τις κινήσεις που έκανα
1ον 26/07 ακολούθησα την διαδικασία για ξεκλείδωμα και μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει καμία απάντηση μάλιστα χτες άνοιξα και thread στην Xiaomi στο τμήμα παραπόνων με τον τροπο που μας εχει υποδειχθει απο αλλο admin εδω στο φόρουμ
Φυσικά όποτε έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος με fastboot,στο 50% με πέταγε (λογικά ίσως αφού ήταν με unofficial και ξεκλείδωτο)
2ον Ακολούθησα πιστά (;;;) τον άψογο και τρομερά εύκολο για αρχάριο (όπως εγώ ) οδηγό σου και είμαι πια σε κινέζικη official stable όμως ούτε μου πρότεινε την dev ούτε κλειδώθηκε ο bootloader
Δεν επιθυμώ να πάω σε Ελληνική (δεν με χαλάει οποιαδήποτε Αγγλική) άλλα δυστυχώς θέλω να απαλλαγώ από κινέζικες εφαρμογές και επίσης από το apple store!!!!!!και browser της Apple !!!!!! και παράλληλα να επανακτήσω το playstore