Τα windows 10 έχω.Ναι το προσπάθησα και μου βγάζει μήνυμα connect your device via usb και επίσης μου βγάζει you need to update your device to use Mi PC suite Upadate your device before connecting.
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
στο mi note pro το update εμένα δεν δουλεύει ανοίγω την εφαρμογή κ αμέσως κλείνει... τί κάνω παταω τα κουμπιά για να μπω ;Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
-
Την καλησπερα μου και απο εμενα.
Εχω ενα προβλημα και εγω.
Εχω το Μι5, το αγορασα καινουργιο και ειχε μεσα την 7.3.3.0 Εκανα κανονικα την αιτησι για ξεκλειδωμα, μου ηρθε εκανα και το ξεκλειδωμα, περασα τους οδηγους στο pc, ολα οκ ανοιγω το mipcsuite και μου βρησκει αναβαθμισει την 8.0.10.0 Ξεκιναω την αναβαθμισει και εδω και 2 ωρες περιπου μου εχει κολλησει στο 50,92%
Τι γινεται βρε παιδια; -
Ο/H dimitrisarta έγραψε:
Ξεκιναω την αναβαθμισει και εδω και 2 ωρες περιπου μου εχει κολλησει στο 50,92%
Τι γινεται βρε παιδια;
-
Αρχικά κάνε έναν έλεγχο bootloader και ανάρτησε τον εδώ...
Αν έχεις ξεκλειδώσει θα φανεί..
Επίσης γιατί δεν κάνει το κινητό update μόνο του; Τι παίζει?
Κάτι δεν πάει καλά... -
Τι να κανω να αποσυνδεσω το κινητο απο τον υπολογιστη τωρα που κανει update;
-
Μετα από 4 ώρες περίπου ή αναβάθμιση παράξενη ακόμα κολλημένη στο 50,92%. Πήρα την απόφαση και το αποσυνδεω και ευτυχώς το κινητό όλα καλά. Ανοίγει κανονικά και όλα είναι όπως πριν. Τελικά το κινητό είναι με την έκδοση 7.3.3.0.0 και όχι με την 7.3.3.0 Τώρα τη κάνω για να αναβάθμισω το κινητο;
-
-
Σε ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω πάλι το βράδυ και βλέπουμε.
-
Καλησπέρα, κάτοχος (καλά η κοπέλα μου) του Redmi Note 3 Pro κι εγώ, είχα αγγλοελληνοκινέζικη rom, οπότε flashαρα την global stable με το mi pc suite αλλά είχα θέμα με το play store (rh-01) κι έκανα Unistall την εφαρμογή, τώρα με ποιον τρόπο μπορώ να ξανά κάνω εγκατάσταση το playstore και αν γίνεται να απενεργοποιήσω/απεγκαταστήσω τις κινεζιές από πάνω; Γιατί θα ήθελα να βάλω τουλάχιστον ελληνικό keyboard. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Edit : Επίσης, έχω θέμα και με τα ελληνικά στο facebook, κάτι με το font ίσως; Κάποια βοήθεια και γι αυτό; Ευχαριστώ!
Edit2: Παρόλο που κανείς δεν μου απάντησε θα ήθελα βοήθεια και με το sync του Google account γιατί μου βγάζει κάθε φορά sync error, it will be back shortly ή κάτι τέτοιο
@geoanto555 κάποια βοήθεια;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Anwnimos ().
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα