Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1.zip
Και που να δεις τι γνωρίζουν οι geoanto555,lallasgr, Nasdriver , @demakhs και άλλοι πολλοί.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Και που να δεις τι γνωρίζουν
Τα κατάφερα τελικά μετά τις βοήθειές σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! -
Ο/H Pluto TheBullie έγραψε:
όντως... γιατί κάτι τύποι σαν εμένα σας πρίζουν!
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Και που να δεις τι γνωρίζουν
Θα το πάρω σαν συμβουλή αυτό !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με μνημόνευσε κανεις?
Με αυτά που γράφετε δημιουργείτε λαθεμένες εντυπώσεις στον ξένο κόσμο.
Παιδια, δεν ξέρω τι εστι edl, να ναι καλά ο @NasDriver που είναι συνεχώς παρών να διορθώνει κ να μεταφέρει με το...τρίκυκλο, ο @lallasgr με τους απίθανος οδηγούς του, ο σούπερ Μαμαλακης @gkalen κ οι @Bodai κ @MIUI_ART να εμπνέουν εμπιστοσυνη.
Ενα teamviewer που ξεκινησα, τελικά το έκαναν άλλοι κ γω έβλεπα.
Ενα άλλο που προσπαθησα, το είχε προετοιμάσει ο @geoanto555 και αυτό που είχε μείνει το κάνε ακόμα και ο @takisfrag, τόσο εύκολο, αφήστε τα παραμύθια.
Είμαι σίγουρος, αλλη μία πλάκα του ζιζανίου @pechr είναι, που συνεννοήθηκε με τους χαβαλεδες @Thracia κ @Xstos κ @makis1024, τον @vrs5 τον αχορταγο θησαυροφάγο, τον (πρώην) κολλημένο με τα μηλα @pavlidisc, τον παραχαράκτη @caeser, τον "ανταγωνιστή" @thodorisls κ τον inspector @derveni, για να χτυπάνε την "πόρτα" του "τοίχου" μου όλοι οι νεοεισερχόμενοι με unofficial roms, καρα-μπρικαρισμενες συσκευές κ χιλιες-δυο απορίες αρχαρίων.
Ο @osalonikios σίγουρα ήξερε πολύ περισσότερα, πολύ ορθά με βάφτισε σκουληκι, γι αυτό κ εγινε ο πνευματικός μου πατέρας.....μπαμπααααααα....
Προς αποκατάσταση της τάξης λοιπόν:
Είδα τον γκουρού @geoanto555 να "κενταει" στο teamviewer....δεν υπάρχει ο άνθρωπος, είναι από άλλον πλανήτη...έχει εκπαιδεύσει πολύ καλά κ τον @takisfrag, αν κ αγκομαχαει λιγο (στο τέλος τα καταφερνει), άξιος μαθητής και μπορούν λοιπόν οι νέοι, με προβλήματα στα Xiaomi τους, να απευθύνονται και σε αυτόν, όταν ο γκουρού απουσιάζει, δηλαδη 1-2 ώρες την ημέρα, maximum!!
(σε) αυτούς βαρατε παιδιά!!!κό
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Με μνημόνευσε κανεις?
Με αυτά που γράφετε δημιουργείτε λαθεμένες εντυπώσεις στον ξένο κόσμο.
Παιδια, δεν ξέρω τι εστι edl, να ναι καλά ο @NasDriver που είναι συνεχώς παρών να διορθώνει κ να μεταφέρει με το...τρίκυκλο, ο @lallasgr με τους απίθανος οδηγούς του, ο σούπερ Μαμαλακης @gkalen κ οι @Bodai κ @MIUI_ART να εμπνέουν εμπιστοσυνη.
Ενα teamviewer που ξεκινησα, τελικά το έκαναν άλλοι κ γω έβλεπα.
Ενα άλλο που προσπαθησα, το είχε προετοιμάσει ο @geoanto555 και αυτό που είχε μείνει το κάνε ακόμα και ο @takisfrag, τόσο εύκολο, αφήστε τα παραμύθια.
Είμαι σίγουρος, αλλη μία πλάκα του ζιζανίου @pechr είναι, που συνεννοήθηκε με τους χαβαλεδες @Thracia κ @Xstos κ @makis1024, τον @vrs5 τον αχορταγο θησαυροφάγο, τον (πρώην) κολλημένο με τα μηλα @pavlidisc, τον παραχαράκτη @caeser, τον "ανταγωνιστή" @thodorisls κ τον inspector @derveni, για να χτυπάνε την "πόρτα" του "τοίχου" μου όλοι οι νεοεισερχόμενοι με unofficial roms, καρα-μπρικαρισμενες συσκευές κ χιλιες-δυο απορίες αρχαρίων.
Ο @osalonikios σίγουρα ήξερε πολύ περισσότερα, πολύ ορθά με βάφτισε σκουληκι, γι αυτό κ εγινε ο πνευματικός μου πατέρας.....μπαμπααααααα....
Προς αποκατάσταση της τάξης λοιπόν:
Είδα τον γκουρού @geoanto555 να "κενταει" στο teamviewer....δεν υπάρχει ο άνθρωπος, είναι από άλλον πλανήτη...έχει εκπαιδεύσει πολύ καλά κ τον @takisfrag, αν κ αγκομαχαει λιγο (στο τέλος τα καταφερνει), άξιος μαθητής και μπορούν λοιπόν οι νέοι, με προβλήματα στα Xiaomi τους, να απευθύνονται και σε αυτόν, όταν ο γκουρού απουσιάζει, δηλαδη 1-2 ώρες την ημέρα, maximum!!
(σε) αυτούς βαρατε παιδιά!!!κό
@demakhs τι ωραία που τα είπες ή μάλλον που τα έγραψες όλα ωραία και σωστά ,αλλά για μιά στιγμή....... Χμμμ ναι θυμάμαι ότι και εγώ σε έχω δει στο team viewer να τα πας ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ μπορεί να μην κεντάς "σταυρόβελονιά" αλλά το αποτέλεσμα το φέρνεις μία χαρά ,οπότε καλέ μου < μισητέ > φίλε μου άσε την λούφα και τις πάσες στην εξέδρα και ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ θες δεν θες είσαι απαραίτητος γιατί πέραν του χαβαλέ που έχεις τα πρωτεία έχεις και γνώσεις να μεταδώσεις στα νέα παιδιά του φόρουμ !!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήτσο αεροδρόμιο Μακεδόνια πότε θα πατησει η κοιλιά σου;
Σε ρωτάω για να αιτηθώ στον Μπουτάρη άγημα, κοκκινα χαλιά και 3ημερη αργία στην Θεσσαλονικη.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα