Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
το κινητο σου φοράει καλη rom αλλα
το γνωστό αλλα....
Για να μπει η rom που φοράει τότε πρέπει το κινητο σου να ειναι ξεκλείδωτο.
Εσύ θα πρέπει να το κλειδώσεις πάλι με μία official και μετά αν θες να εχεις μία άλλη rom όπως του φορουμ μας ή απο το EU θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις πάλι.
ο λόγος είναι απλός.
Πρέπει να είσαι σιγουρος οτι αυτή η συσκευή ξεκλειδώθηκε απο εσένα και όχι με κόλπα απο έναν άλλον (όπως το κινεζομάγαζο απο οπου το πήρες)
Το ξεκλειδωμα πάει στο mi-account άρα το κλειδώνεις και το ξεκλειδώνεις με τον δικό σου λογαριασμό mi.
η rom είναι πειραγμένη. ξεγελάστηκα απο το EU και δεν πρόσεξα τον αριθμό έκδοσηςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Δηλαδή προτείνεις να περάσω την official china ωστε να ξανα κλειδωσει και μετα να περιμένω το μυνημα ωστε να το ξεκλειδωσω απο την αρχή?
-
ακριβως.
Αλλα δενειναι απαραίτητο να το ξεκλειδώσεις.
Μπορείς να πας σε Global dev που έχει και ελληνικά και να έχεις κλειδωμενο bootloader.
Γνώμη μου..
ξεκλειδώνεις και πας με συγκεκριμένα βηματα σε XTRVRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Καταρχήν τσεκάρεις bootloader, που κατά μεγάλη πιθανότητα είναι ξεκλείδωτος, εάν ισχύει αυτό φλασάρεις Official global dev Rom. tgz σε fastboot mode , κάνεις αίτηση για να αποκτήσει ο Mi λογαριασμός σου προνόμια ξεκλειδώματος, ξεκλειδώνεις περνάς twrp και φλασάρεις dev ή Stable Xtrv. Αυτή είναι η διαδικασία για όλα τα xiaomi με επεξεργαστή snapdragon με το Mi flash. Βέβαια και για mtk αλλά εκεί αντί για mi flash, δουλεύουμε sp flashing tool, ή mi flash εάν το προτιμάμε.
XTRV the Greek miui definition -
αυτό κάνω τώρα προσπαθώ αν είναι ξεκλειδωτος
απλώς στο τελευταιο βήμα που πρέπει να γράψω fastboot oem decice-info μου βγάζει failed (comand write failed unknown error
4 φορές το έκανα πάλι το ίδιο γράφει -
-
device εγραψα ,εδω το έκανα λάθος
-
Ο/H lemo13 έγραψε:
Δηλαδή προτείνεις να περάσω την official china ωστε να ξανα κλειδωσει και μετα να περιμένω το μυνημα ωστε να το ξεκλειδωσω απο την αρχή?
Official global dev ή China dev, με προτίμηση στην πρώτη διότι έχει play Store και Ελληνικά μέχρι να σου έρθει η έγκριση για ξεκλείδωμα. Και με τις δύο ξεκλειδώνεις BL.
XTRV the Greek miui definition -
αυτό ρωτάω , πως θα περάσω την official global dev απο εδώ που είμαι τώρα?
μεσω του pc suite μπορώ να περάσω την official china
Δε μπορώ να καταλάβω γιατι μου βγάζει αυτο λάθος στο cmd. τη συσκευή την αναγνωρίζει κανονικά
=============== Νοε 25th 2016, 11:53pm ===============
απο fastboot πως φευγουμε? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα