Μπα άλλο στυλ έχω ΧΤ600Ο/H makis1024 έγραψε:
GSXR ψάχνει ο άνθρωπος να φύγει ποιά Xtrv και πράσινα άλογα.Ο/H demakhs έγραψε:
Ευτυχώς που εδέησες και κατάλαβες μόνος σου να σταματήσεις, γιατί ετοιμαζόμουν να το κάνω εγώ....τρολ μαγειρεύουν κ μου χει σπάσει τη μύτη η μυρωδιά...
XTRV the Greek miui definition
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Άρα πας καρφί για Xtrv που πάει και στο XT κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα Bootloader και όταν έρθει θα είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα και Xtrv.
-
Καλησπερα σας, μολις παρελαβα ενα mi4c με κλειδωμενο bootloader, αλλα εχει playstore και Ελληνικη γλωσσα. Γραφει Global stable αλλα κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε να εχω Ελληνικη γλωσσα σωστα?
-
Ελληνικά έχει πλέον η global stable, όχι όμως και η συγκεκριμένη, η οποία είναι unofficial-προβληματική!!!
global stable & CN, δεν κάνουν χωριό!!!!
Ξεκίνα τη μελέτη (όχι την Ελεονώρα...):
Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ελληνικά έχει πλέον η global stable, όχι όμως και η συγκεκριμένη, η οποία είναι unofficial-προβληματική!!!
global stable & CN, δεν κάνουν χωριό!!!!
Ξεκίνα τη μελέτη (όχι την Ελεονώρα...):
Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)
Αλλα επειδη δεν ειναι για μενα το κινητο θελω να βαλω global stable (αφου εχει πλεον ελληνικα). Αλλα στο MiSuite μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση..
EDIT: εκανα λαθος στον οδηγο..δεν μπηα σε recovery mode..
EDIT2: Κανονικα κανω ολα τα βηματα σωστα μπαινω σε recovery mode, συνδεω το κινητο και δεν εμφανιζεται το MiSuite... -
δεν παίζει με την marshmallow (v6.0) το mipcsuite..
θα το φτιάξουν.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν παίζει με την marshmallow (v6.0) το mipcsuite..
θα το φτιάξουν.....
Αρα πως κανω install Global stable χωρις Mipcsuite?
(Στο ss πιο πανω ομως στο κινητο μου λεει android version 5,1,1) -
αρχηγέ, unofficial ρομ δεν είπαμε ότι έχεις?
εγώ το μόνο που μπορώ να σου παραθέσω είναι το συγκεκριμένο link που σου γραψα για να βάλεις την Ελληνική και να ξενοιάσεις:
Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)
επειδή είναι ειδικό κινητό, παραπέρα δεν ξέρω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οι drivers θα μπουν από το Mi pc suite και το mi flash Αλλά από unofficial σε official stable με κλειδωμένο τον bl δεν έχεις πολλές επιλογές εκτός από edl διαδικασία ,τώρα εάν θες να κάνεις καμιά προσπάθεια μέσο updeter και την πάρει με factory recet τι να πω ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Gome7 έγραψε:
Αρα πως κανω install Global stable χωρις Mipcsuite?
-
Ο γλυκούλης όμως, μπορεί!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όχι δεν μπορώ, και φυσικά δεν είπα ότι γίνεται Μήτσε !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα