Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H daras έγραψε:
Συγνωμη που σε πριζω αλλα αμα κατεβασω Global developer Μπορω να την περασω απο τον updater απλα επιλεγοντας choose update package
Θα πρεπει κανω τιποτα wipe data/dalvic/cache επειδη παω απο Official China stable σε Global developer ? -
Ο/H daras έγραψε:
Απο MiPC suite Πως γινεται ?
Ο/H daras έγραψε:
Θα πρεπει κανω τιποτα wipe data/dalvic/cache επειδη παω απο Official China stable σε Global developer ?
-
Καλημερα
Σημερα μου ηρθε το τηλεφωνο μου ενα redmi 3
Εκανα το τεστ για να δω αν ειναι κλειδωμενος ή ξεκλειδωμενος ο bootloader και ειδα οτι ειναι κλειδωμενος.
Το τηλεφωνο εχει πειραγμενη multilingual rom με Ελληνικα μεσα.
Αυτο που θελω να κανω και δεν ξερω ειναι να περασω μια original ή dev rom, μπορειτε να μου πειτε ποιον οδηγο να ακολουθησω ?
Μετα, γνωριζω τη διαδικασια για να βαλω την Ελληνικη.
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση.
Edit: αυτον τον οδηγο ακολουθω (Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) ?Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Karthan7 ().
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H daras έγραψε:
Ο/H daras έγραψε:
Θα πρεπει κανω τιποτα wipe data/dalvic/cache επειδη παω απο Official China stable σε Global developer ?
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@daras official CN δεν σου κάνει??
Link για global για το redmi note 3 pro που εχει ? -
Ο/H daras έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H daras έγραψε:
Ο/H daras έγραψε:
ROM package signature cannot be verified -
τα κάνω όλα αλλά όταν ξεκινάει να φλασάρει μου βγάζει couldn't flash device. Καμια ιδέα;
-
τελικα τι ισχύει; μέσω recovery δεν γίνεται τίποτα, βλέπω άλλοι μιλάνε για fastboot. Τι από τα δύο κάνουμε recovery ή fastboot;
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
τελικα τι ισχύει; μέσω recovery δεν γίνεται τίποτα, βλέπω άλλοι μιλάνε για fastboot. Τι από τα δύο κάνουμε recovery ή fastboot;
-
Αναλογα του τι θέλεις να κάνεις ... τα ίδια ισχύουν βασικά σε όλες τις συσκευες..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα