redmi note 3 λεει στο σχετικα με το τηλ. Οι εικονες που παραθετω ειναι οταν εχω μπει σε recovery mode και εχω βαλει το usb στο κινητο για να μου βγαλει στο Mi pc Suite τις δυο rom stable και beta και μου βγαζει μονο τη stable...
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Κάνε και μία επανεκκίνηση τον υπολογιστή αφού αποσυνδέσεις το κινητό από την usb και δοκίμασε πάλι.
-
Δηλαδη εαν δεν εγκατασταθει το mtp δεν υπαρχει προβλημα;
Εκανα επανεκκινιση, τα ιδια -
Ο/H galanisystems έγραψε:
Δηλαδη εαν δεν εγκατασταθει το mtp δεν υπαρχει προβλημα;
δεν σου χρειάζεται σε κάτι..
Άλλαξε οδηγό αν δεν τα καταφέρεις με αυτόν. -
Καλημέρα φίλοι μου ,
προσπάθησα χθες να κάνω την διαδικασία αυτή στο νέο μου Mi5 ( 64Gb, 3Gb RAM ) , που αυτή τη στιγμή έχει την unoficial ROM 7.8.11.0(MAACNDB)stable και είναι ακόμα κλειδωμένο.
Να σας πω αρχικά ότι σε κανονική λειτουργία το Mi PC Suite δεν το αναγνωρίζει καθόλου και μου ζητάει να αναβαθμίσω την συσκευή.
Τα Windows σε Recovery Mode το βλέπουν κανονικά σαν Xiaomi Composite MDB Interface.
Όταν σύνδεσα το κινητό σε Recovery Mode το Mi PC Suite εμφάνισε 1 μόνο update της κινέζικης stable rom (V7.5.6.0.MAACNDE)
Ξεκίνησα την διαδικασία με σκοπό να βάλω μετά manual την Global. Μετά το κατέβασμα της νέας ROM στο Pc (η διαδικασία ήταν στο 50%) ξεκίνησε μια μπάρα στην οθόνη του κινητού. Όταν ολοκληρώθηκε έμεινε εκεί κολλημένη και τότε ξεκίνησε να προχωράει η διαδικασία στο PC. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι από το 50% που ήταν στην αρχή και ως το 61% πήρε περίπου 3 ώρες. Το άφησα να συνεχίσει αλλά δεν άντεξα να περιμένω και σήμερα το πρωί βρήκα το κινητό σε Recovery Mode. Το έκανα επανεκκίνηση και ευτυχώς άνοιξε , αλλά στην παλιά unoficial ROM. Το Pc μάλλον είχε κάνει επανεκκίνηση τη νύχτα και η διαδικασία είχε διακοπεί.
Το θέμα όμως είναι όμως γιατί έκανε τόσες πολλές ώρες. Το Pc μου είναι γενικά "πύραυλος" και δεν έχει πρόβλημα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω; Να ξαναδοκιμάσω σήμερα την ίδια διαδικασία; Το μόνο που θέλω είναι να βγάλω την unoficial ROM και να βάλω την Global. Αν δεν παραστεί ανάγκη ούτε θα το ξεκλειδώσω ούτε θέλω να βάλω Ελληνικά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
@niolaz, μάλλον θα πρέπει να πας με τον οδηγό για εγκατάσταση fastboot rom με το Miflash Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
-
εχω παραλαβει ενα note 3pro 32gb.
το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να ξεκλειδωσω bootloader ωστε να περασω ελληνικη rom.
το τηλεφωνο δεν εχει ερθει με ελληνικα και φοραει version v7.3.7.
αν το βαλω σε recovery κανει αναζητηση update με το προγραμμα και μετα βγαζει μηνυμα rom packages signature cannot verified.
με λιγα λογια εχουν παιξει τα νευρα μου.
Δοκιμασα και με τον αλλον τροπο,κατεβασα dev rom και μετα απο το μενου update του εδωσα εντολη να κανει αναβαθμιση το package αλλα τιποτα.... -
-
Γεια σας και απο εμενα παιδιά...εγω εχω το note 3 pro και ηρθε με αυτη τη ρομ και κλειδωμένο εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα και μου απαντησαν κανονικα σε δυο μέρες...προχωραω με τον συγκεκριμένο τρόπο που λέτε εδω ?
-
-
Γειά σας παιδιά παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 pro με τα 32gb πριν δύο μέρες, θα ήθελα να ρωτήσω σαν καινούργιος στην xiaomi ποια από αυτές τις 2 ρομ έχει αυτόματα update? Το κινητό μου έχει την MIUI Global 7.3 | stable 7.3.6.0.0(LHOCNDD) ουσιαστικά την multi language...και επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τόσες ρομ, αυτές οι δύο είναι οι official?Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα