@Rizzrak και οι 2 έχουν αυτόματες αναβαθμίσεις...
Δες εδώ μία ανάλυση να σου λυθούν κάποιες απορίες..
Δες εδώ μία ανάλυση να σου λυθούν κάποιες απορίες..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούH ROM που έχεις στην συσκευή σου, μπορεί να είναι Global αλλά δεν είναι official.Ο/H Rizzrak έγραψε:
Γειά σας παιδιά παρέλαβα το xiaomi redmi note 3 pro με τα 32gb πριν δύο μέρες, θα ήθελα να ρωτήσω σαν καινούργιος στην xiaomi ποια από αυτές τις 2 ρομ έχει αυτόματα update? Το κινητό μου έχει την MIUI Global 7.3 | stable 7.3.6.0.0(LHOCNDD) ουσιαστικά την multi language...και επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τόσες ρομ, αυτές οι δύο είναι οι official?
μου εβγαλε το ίδιο προβλημα και όταν πάω να κανω οτι λέει στο video, λέει ότι δεν επιτρέπεται απο τον διαχειριστή μου. official china stable. (δεν μου έβγαζε άλλη επιλογή)Ο/H lallasgr έγραψε:
@antonis99006 και @benizz βλέποντας τα δύο παρακάτω video νομίζω θα σας λυθεί το πρόβλημα που έχετε!![]()
Αν έχεις official rom μπορείς ναι.. Βασικά αν έχεις Κινέζικη stable είναι σχετικά εύκολο.Ο/H Schoumi έγραψε:
Γινεται να την κατεβασω να τη περασω στο κινητο και να την επιλέξω κατευθειαν απο το updater?