δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι.επειδη δεν μου εβγαζε να διαλεξω αναμεσα σε stable και beta παρα μονο να κανω update και ετσι εκανα και απο την εκδοση που ειχα Global 7.2|Stable 7.2.2.0(0LHNCNDA) περασα στη 7.5|stable 7.5.1.0(LHNCNDE).εχει κανενας ιδεα τι ειναι αυτο και να εκανα καλα???? ενω μου εμφανιζει μερικα ελληνικα δεν εχει ελληνικη γλωσσα!!!!
Έπαθα ακριβώς το ίδιο χθες το βράδυ με την μόνη διαφορά ότι σε εμένα περάστηκε η 7.5.3.0(LHNCNDE) η οποία έχει όνο αγγλικά και κινέζικα. προσωπικά έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να περάσω την ελληνική.
δεν εχει ελληνικα σαν επιλογη και στο κινητο ειναι ολα στα αγγλικα απλα μπορω να γραψω στα ελληνικα δεν ξερω τι ειναι αυτο!!!!!τωρα στη παρουσα φαση αν κανω αιτηση για unlock (παρολο που ειχα κανει παλιοτερα πριν κανα 3 μηνο)και το ξεκλειδωσω λετε να μπορω να περασω ελληνικη rom μετα???
αρα το μονο που μου μενει ειναι το ξεκλειδομα και μετα περναω την ελληνικη rom???μπορειτε να μου στειλετε ενα link για να περασω την ελληνικη rom ευκολα για το κινητο μου(redmi note 3)