υπαρχει οδηγός για την συσκευή σου με όλα τα αρχεία που χρειάζονται... απλά πήγαινε στους οδηγούς της συσκευής σου ή από την υπογραφή μουΟ/H spiross4 έγραψε:
παιδια ο οδηγος αυτος ισχυει και για το xiaomi mi max 3/32 με unofficial rom? απ οτι διαβασα δεν χρειαζετε να εχεις 64 bit windows..ετσι?
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Παιδια καλησπερα, εχω στα χερια μου ενα xiaomi redmi 3 με το οποιο ψαχνομαι εδω και ωρα να περασω την επισημη ρομ καθως αυτη που εχει ειναι γεματη κινεζιες. Ακολουθω κανονικα ολα τα βηματα και παρ' ολα αυτα δεν εννοει να εγκαταστησει τη σωστη ρομ, μου πεταει το μηνυμα που φαινεται στη φωτο. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει αν κανω κατι λαθος?
-
μπηκα στο miflash unlock και ξεκλειδωσα το κινητο βεβαια οχι ακριβως με τον τροπο που ελεγε μεσα στο forum γιατι δεν μπορουσα να περασω την κινεζικη developer rom και ετσι το εκανα χωρις να την περασω.παρολα ταυτα η διαδικασια μου εγραψε οτι ολοκληροθηκε με επιτυχια!!!!τωρα ειμαι σε θεση να περασω ελληνικη rom????αν ναι στειλτε ενα link που να μπορεσω να το κανω ευκολα.ευχαριστω εκ τον προτερων!!!!(redmi note 3)
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H spiross4 έγραψε:
παιδια ο οδηγος αυτος ισχυει και για το xiaomi mi max 3/32 με unofficial rom? απ οτι διαβασα δεν χρειαζετε να εχεις 64 bit windows..ετσι?
-
ουπς... συγνώμη... ισχύει...αν δεν περάσει με αυτόν τον οδηγό μετά πας αναγκαστικά με τον άλλον.
Υπόψη, ότι με αυτόν τον οδηγό δεν γίνεται καθαρή εγκατάσταση και μπορεί να σου αφήσει προβλήματα της unofficial rom. -
Ο/H kamikaz1gr έγραψε:
μπηκα στο miflash unlock και ξεκλειδωσα το κινητο βεβαια οχι ακριβως με τον τροπο που ελεγε μεσα στο forum γιατι δεν μπορουσα να περασω την κινεζικη developer rom και ετσι το εκανα χωρις να την περασω.παρολα ταυτα η διαδικασια μου εγραψε οτι ολοκληροθηκε με επιτυχια!!!!τωρα ειμαι σε θεση να περασω ελληνικη rom????αν ναι στειλτε ενα link που να μπορεσω να το κανω ευκολα.ευχαριστω εκ τον προτερων!!!!(redmi note 3)
Βάλε στο προφίλ σου ποιο κινητό έχεις να μην ψάχνουμε τι οδηγό να σου δώσουμε..
Έχεις το hennessy; -
ευχαριστω NasDriver για τις απαντησεις και το ενδιαφερον!βασικα ακομα το περιμενω το mi max,το παρηγγειλα με οφισιαλ αλλα παιρνω απο τωρα τα μετρα μου για να ξερω τι θα κανω στην περιπτωση που στραβωση κατι απο το κινεζομαγαζο...καλο βραδυ
-
Ο/H Ioanna_Emm έγραψε:
Παιδια καλησπερα, εχω στα χερια μου ενα xiaomi redmi 3 με το οποιο ψαχνομαι εδω και ωρα να περασω την επισημη ρομ καθως αυτη που εχει ειναι γεματη κινεζιες. Ακολουθω κανονικα ολα τα βηματα και παρ' ολα αυτα δεν εννοει να εγκαταστησει τη σωστη ρομ, μου πεταει το μηνυμα που φαινεται στη φωτο. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει αν κανω κατι λαθος?
-
Εχω ενα προβλημα και εγω με τη συνδεση. Οταν κανω επανεκινιση σε recovery οπως λεει ο οδηγος δεν φορτωνει τον driver και βγαζει αυτο της φωτογραφιας. Εκανα χειρκινητα να βρω τον driver μεσα στον φακελο C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Qualcomm\Driver\serial\amd64 ή και απλα στον Qualcomm φακελο μονο, αλλα μου εγραψε οτι ο driver ειναι εγκατεστημένος και ενημερωμενος (φωτο)????!!!! Τι κανω λάθος????? Να ενημερώσω οτι εχω εγκαταστήσει το MiPCsuite, το Miphone με τον οδηγο απο εδω Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr και αλλαξα απο ΜΤP σε camera για να συνδεθει ισωσ πιο σωστα.
-
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα πλεον με σενα glitho, η συσκευη ενω αναγνωριζοταν μεχρι χτες ως xiaomi mdb interface πλεον κολλαει στο android phone και μου πεταει το ιδιο παραθυρο προβληματος. Υπαρχει μηπως καποιος αλλος τροπος για flash official rom με κλειδωμενο bootloader? Επισης, ολες τις φορες που δοκιμασα να βαλω το κινητο σε fastboot mode, κολλουσε στην οθονη με το logo.
-
Εμενα πάλι δε λειτούργησε ποτέ. Υποψιάζομαι ότι κάτι με τα windows 7 γίνεται.
-
εχω το redmi note 3 ακολουθησα τον οδηγο
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα οταν προσπαθουσα να περασω το MiPhone2015731.exe - Google Drive ο υπολογιστης μου δεν εκανε εγκατασταση τα drivers οποτε δεν μπορουσα να προχορισω στα υποληπα βηματα!!!!δεν ξερω αν ειναι ο σωστος οδηγος για το κινητο μου αλλα μου φαινεται πολυ δισκολος!!!!!αν υπαρχει καποιος αλλοσ πιο ευκολος μποειτε να μου τον στειλετε????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα