Οκ thanks!!!
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
καλημερα και παλι στην παρεα.οπως εχω πει και πιο πανω εχω το RN3PRO και χθες αλλαξα με το mi pc suite απο multi σε Chinese stable...ερωτήσεις:1) κατεβασα την Chinese dev rom.Την περναω απλα το αρχείο ή πρεπει να το κανω αποσυμπίεση?? 2) την περναω με το mi pc suite η απλα μεσω του ο υπολογιστής μου που εμφανιζει το κινητό??? 3) επειδή οσες φορες δοκιμασα να κανω update εχω θεμα με -2% μπαταρία,πειράζει αν το εχω στο φορτιστη και το βαλω να κανει update???
-
-
απλα για το 2 πρέπει να αλλαξω απο camera mode στην αλλη επιλογη???γιατί εγω το εβαζα στον φακελο DCIM ΚΑΙ Μετα μεσω του κινητού το εβαζα σε φακελο αλλο
-
-
Οκ ευχαριστω πολυ το δοκιμάζω το μεσημέρι και ενημερώνω.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H diamantologo έγραψε:
Ποιες ειναι οι δυνατοτητες που εχω τωρα με βαση αυτα που θα ηθελα να κανω;
Παω να κανω την διαδικασια για το ξεκλειδωμα. -
Πρόσφατα παρήγγειλα για τον μικρό μου (και δοκιμή για μένα για μετέπειτα αγορά) ένα mi4c μου 2/16.
Μετά από 15 μέρες ανυπόφορης αναμονής σήμερα παρέλαβα και σας παραθέτω της εντυπώσεις μου σχετικά με την διαδικασία που αναφέρετε στο παρόν πόστ.
Είχε μια ότι να ναι rom μέσα (αν και για να πω την αλήθεια έδειχνε καλή).
Προσπάθησα με τον παρόν οδηγό να φλασάρω σε xiaomi developer και ο οδηγός αυτός δεν καθόταν με τίποτα.
Στο mi4c στο recovery (όπως λέει ο οδηγός) το pc suite δεν βγάζει επιλογή για update, το κάνει μόνο αν μπεις σε fastboot mode και σε εμένα δεν έκατσε ούτε έτσι, καμία από τις 2 rom που προτάθηκαν.
Συνεπώς προτίμησα την λύση της αλλαγής rom από το update του τηλεφώνου με την τελευταία κινέζικη developer.
Έκανα και την αιτησούλα για ξεκλείδωμα bootloader και τώρα εν αναμονή -
-
Ο/H tarata έγραψε:
έχω το redmi note3 από vickmall και έχω πελαγωσει
-
Ο/H tarata έγραψε:
παιδια κάποιος από Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με το θέμα μου;έχω το redmi note3 από vickmall και έχω πελαγωσει στο πως να περάσω ελληνική rom.κερναω τσίπουρο...
-
Ο/H tarata έγραψε:
παιδια κάποιος από Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με το θέμα μου;έχω το redmi note3 από vickmall και έχω πελαγωσει στο πως να περάσω ελληνική rom.κερναω τσίπουρο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα