Μετά τη ταλαιπωρία που είχα με το brick.αρισμα του κινητού τώρα πια έχω μια αγγλοκινέζικη rom Stable 8.0.5.0(MAACNDH),έκανα και την αίτηση για ξεκλείδωμα και υπάρχει κάτι που αναρωτιέμαι,όταν με το καλό ξεκλειδώσει ο bootloader θα μπορέσει να μπει η ελληνική γιατι όποια και να προσπάθησα να βάλω μετά την stable έβγαζε σφάλμα εγγατάστασης
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Είμαι σε αναμονή δεν το βιάζομαι αλλά μετά την ταλαιπωρία 'όποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι' που λέει και η παροιμία
-
Πρέπει να βάλεις το κινητό σε edl mode. Γιωργο μπορείς να τον στειλεις στον σωστό οδηγό για κλειδωμένο bootloader?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Λογικά θα την πάρει ναι. Αν δεν την παίρνει δοκίμασε να κάνεις factory reset και στο καπάκι δοκιμή για update
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξέρω οτι με αυτό το μήνυμα θα βγω εκτός θέματος και αν θέλουν οι διαχειριστές ας του αλλάξουν τοποθεσία
Πέρασα με επιτυχία τον οδηγο και βρέθηκα με stable κινέζικη miui 8 χωρίς google store αλλα κάνοντας ακριβώς οτι διάβασα εδω κατάφερα να ενεργοποιήσω το google store όποτε προς το παρόν ειμαι εντάξει αν και τα Ελληνικά κείμενα σε ορισμένα sites είναι διακεκομμένα ή λείπουν γράμματα (facebook)
Δυστυχώς προσπάθησα να περάσω την dev αλλά ο οδηγός της ειναι αντίστοιχου με manual F16
Όμως μέρα με την μέρα ξεψαρώνω ,όντας ειλικρινά εντελώς άσχετος με το αντικείμενο , τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις για την ομαλή λειτουργιά της συσκευής
θα ήθελα λοιπον να προτείνω σε μελη με ελάχιστη εμπειρια σαν την δικη μου να διαβασουν προσεκτικά τα διάφορα νήματα ,να έχουν υπομονή και όπου έχουν απορία να ρωτούν
Επίσης όσοι μπορούν να γίνουν και VIP όχι τόσο για τα άυλα προτερήματα που ίσως δίνει άλλα ως μια συμβολική υλική βοήθεια ,ένα ευχαριστώ και μια συμμετοχή στα έξοδα όπως είναι ο server ( το γνωρίζω πρώτο χέρι από άλλο Φόρουμ)
Προσωπικά ευχαριστώ σε πρώτο χρόνο τον geoanto555 και σε δευτερο ολα τα υπόλοιπα παιδια που τρέχουν τοσο όμορφα την κοινότητα της Xiaomi Hellas. -
Ο/H Canadadream έγραψε:
Δυστυχώς προσπάθησα να περάσω την dev αλλά ο οδηγός της ειναι αντίστοιχου με manual F16
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παραλάβαμε το xiaomi rn3p ενός φίλου.Η ρομ που φοράει έιναι η MIUI 7.5/stable. Προσπαθούμε να φλασάρουμε στο Pc suite την κινεζικη ρομ για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader για να περάσουμε στη συνέχεια την ελληνική. Στο device manager δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σαν adb αλλά σαν Redmi Note 3 και δεν βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στον οδηγό. Τι μπορούμε να κανουμε;OffTopicΜπορούμε να ξεκλειδώσουμε και με τη ρομ αυτή ή θα brickαρουμε;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Canadadream έγραψε:
εκτος αν υπαρχει αλλος πιο συντομος τροπος για να παω σε chinese dev
αν σωσω το αρχειο στο dowload file στο redmi3 note pro ι με την χρηση του updater θα γινει? -
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Τι μπορούμε να κανουμε;
Αν έχετε win 10 πάρτε και αυτό...Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα