Σώνεις το αρχείο ζιπ χύμα και πας updater... choose update package με wifi on.. και βλέπεις αν το περνάει.Ο/H Canadadream έγραψε:
αν σωσω το αρχειο στο dowload file στο redmi3 note pro ι με την χρηση του updater θα γινει?
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
-
οντευω να τρελαθω ρε παιδια...
με την σουιτα ενω το βλεπει οταν το συνδεω σε ρεκοβερυ δεν πεταει αυτοματα τη σελιδα με τις ρομ .. Αν βεβαια πανω δεξια στο update kai πατησω flash μου βγαζει αυτη τη σε σελιδα... και μολις πατησω για την beta... λεει οτι δεν μπορει να το κανει ...... ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!! -
-
tora pleon meta apo ena epitiximeno flasharisma grafo ta eksis
MUIU 7.6.5.12 beta ( την προτεινε ο οδηγος σαν την μονη για μετεπειτα ξεκλειδωμα)
ανδροιδ 5.1.1
To θεμα ειναι πως πλεον ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ την ελληνικη ... και ειμια ηδη με την βαριοπουλα διπλα στο κουνιτ... -
Καλησπέρα παιδιά.Εκανα το flash για να βάλω μια οφισιαλ ρομ( V8.0.1.0.LHOMIDG global stable) καθώς είχα την 7.3.6.0.0 και την έβαλα για να αποφύγω τυχόν μελλοντικά προβλήματα.Είχα κι εγώ πρόβλημα με το playstore κι ακολούθησα τα βήματα από την σελ. 6 του @lallasgr και φτιάχτηκε,αλλά έχω τα εξής προβλήματα:1)διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά με την global stable νόμιζα οτι οι κινεζιές φεύγουν αλλά έχουν παραμείνει π.χ yellow pages από τις επαφές ή όταν πατάω στους φακέλους μου,μου βγάζει κάτι promoted apps στα κινέζικα.Εαν υπάρχει κάποια λύση παρακαλώ να με βοηθήσετε! και 2)το android system έχει κατανάλωση 35% μετά το update ενώ πριν ήταν στα 18% (παραθέτω και μια φωτο για να σας βοηθήσει να καταλάβετε).Ελπίζω να διορθώνονται αυτά!Αλλιώς μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση ή κατι άλλο ξέρω γω!!
Aν και στην συγκεκριμένη είχε πέσει στα 26% αλλά τώρα παραμένει στα 35%+ -
@fkakavakis, ανέβασε μία φώτο το about phone.
Επίσης, έχεις κάνει αίτηση για unlock bootloader ?
Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
@xSpec, με ποια διαδικασία έβαλες την global stable ? -
- Ενα είναι το καθαρο φλασαρισμα. Μόνο με mi flash tool και το τηλέφωνο σε κατάσταση edl. (Για το Redmi note 3 pro τουλαχιστον)
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! - Ενα είναι το καθαρο φλασαρισμα. Μόνο με mi flash tool και το τηλέφωνο σε κατάσταση edl. (Για το Redmi note 3 pro τουλαχιστον)
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Canadadream έγραψε:
αν σωσω το αρχειο στο dowload file στο redmi3 note pro ι με την χρηση του updater θα γινει?
Γιώργο καλημέρα,
Ακολούθησα την διαδικασία που μου ειπες πιστα με αποτέλεσμα, το κινητο μου αναβαθμίστηκε
η version που εβαλα ειναι η 6.6.17 και τωρα το κινητο μου γραφει stable 8.01.0 LHOCNDG
Προχωραω κανονικα στην Ελληνικη και αν ναι πια ειναι συμβατη?
ευχαριστω
-
@NasDriver Με τον τρόπο που λέει αυτό το άρθρο!
@GR_Macedon Δηλαδή άμα κάνω με τον τρόπο που μου λες οι κινεζιές και η μεγάλη κατανάλωση του android system θα διορθωθούν? Αν ναι μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το σωστό guide?Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην xSpec ().
-
Ο/H Canadadream έγραψε:
η version που εβαλα ειναι η 6.6.17 και τωρα το κινητο μου γραφει stable 8.01.0 LHOCNDG
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα