Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Οπότε για να βάλω ελληνικά πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootloader?
Και αν ΝΑΙ, για να ξεκλειδώσει ο bootloader πρέπει να κάνω τη διαδικασία με την αίτηση από το site τους;
Επίσης έχω το Mi PCSuite (έχω ήδη και το Redmi Note 3 Pro το οποίο λειτουργεί κανονικά με το Mi PcSuite) και το Redmi 3s δεν συνδέεται. Είτε δεν το βλέπει καν όταν το συνδέω με usb ή κάποιες φορές μου πετάει μήνυμα το PCSuite πως πρέπει να κάνω κάποιο update στο κινητό μου.
Κάποια ιδέα; -
-
παιδια βοηθεια !! πηγα να βαλω την ελληνικη ... ξεκειδωσα κανονικα το τηλ... περασα με τις εντολες το twrp ... μπηκα κανονικα στο twrp αλλα μετα πηγα να κανω factory reset και δεν το εκανε... κ εκλεισα το κινητο.... τωρα δεν ανοιγει το twrp... και βγαζει το λογοτιπο mi... τι κανω ?
-
Ο/H makisspa έγραψε:
τι κανω ?
Δεν έχω καταλάβει πραγματικά για ποιον λόγο βγαίνετε από κει....
Πολύ πιθανόν στο twrp να χρειάζεται να κάνεις format data.... Φυσικά αν μας πεις τι σφαλμα σου βγάζει. -
με βαζει σε fastboot οταν παταω power + volume down
-
-
μπηκα και μου λεει failed to decry data.unable to decry with default password.you mayneed to perfom a format data.
failed to wipe dalvik
unable to mount storage
τι κανω ? -
-
Αυτό το "Έχει ΜΜ το Redmi 3S και δεν την αναγνωρίζει το Mi PC Suite" δεν το κατάλαβα. Τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσει;
Επίσης διάβασα μέσα στο forum πως κατεβάζοντας την Developer Rom από το mi.com θα μπορέσω να την περάσω και χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader όπως επίσης θα έχει και τα ελληνικά το κινητό. Σωστά; -
Ο/H Pluto TheBullie έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσει;
Σωστά;
Εσύ τα έχεις αυτά οπότε μπορείς.. -
Τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0