Έστειλα την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και περιμένω. Το θέμα μου είναι πως το κινητό δεν είναι δικό μου. Οπότε δε θα έχω κάρτα sim μέσα (ενώ δήλωσα τον δικό μου αριθμό για να μπορέσω να λάβω το sms επιβεβαίωσης)... Υπάρχει πρόβλημα; μήπως το ξεκλείδωμα του bootloader γίνεται μέσω sms και θα πρέπει να έχω την κάρτα sim μέσα μέχρι να μου έρθει αυτό το μήνυμα;;
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Pluto TheBullie έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσει;
Σωστά;
-
υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να ριξω μέσα την developer ROM που έχω κατεβάσει και μέσα από κάποιο μενου του τηλεφώνου να καταφέρω να το flashaρω?
post719 -
Ο οδηγός αυτός μοιάζει να είναι ο ιδανικός για αυτούς που δεν έχουν πολλές γνώσεις (όπως εγώ) πάνω στο αντικείμενο. Μου αρέσει πάρα πολύ.Αξίζουν συγχαρητήρια!
Πάντως δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ούτε το MiPCSuite δεν βλέπει το τηλέφωνο...
Κάτι κάνω λάθος; Μάλλον, αλλά τι δεν βρίσκω...
-
Το Mi PC Suite δεν δουλεύει ακόμα με συσκευές MM, περιμένουμε να κάνουν update κάποια στιγμή.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το Mi PC Suite δεν δουλεύει ακόμα με συσκευές MM, περιμένουμε να κάνουν update κάποια στιγμή.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο οδηγός σου λέει να βάλεις το κινητό σε recovery mode.. όχι ανοιχτό όπως το χεις.
Ευχαριστώ. -
-
Τι σου δείχνει ή οθόνη όταν είσαι σε recovery mode?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μου δείχνει μία συσκευή με ένα κλώδιο usb μη συνδεδεμένο και όταν το συνδέσω συνδεδεμένο.
Αν κάποιος είναι από Αθήνα τον κερνάω καφέ,γλυκό, φαγητό, ποτό και του δίνω το τηλέφωνο για case study
γιατί εγώ τα έχω παίξει... -
Καλησπέρα παιδιά...εχω στα χέρια μου note 4 με τη ρομ στη φωτογραφια πιο κάτω... Τι κάνω για να βάλω Ελληνική ρομ? Η έστω ευρωπαϊκή για να έχω ελληνικά μέχρι να έρθει φαντάζομαι η έγκριση για ξεκλείδωμα...?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα