Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Τι, το ξέρει κ αυτός??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ε λείπει ή γάτα και χορεύουν τα ποντίκια ; Κανονίστε όλα τα παρακολουθώ !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν είσαι εσύ ο τενεκές, γύρνα πλευρό...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
ουμε το κουτάκι που γράφει Always allow from this computer (κ
θα χρειαστώ την βοήθεια σας καθώς παρά τους φοβερούς οδηγούς που έχετε φτιάξει είναι τόσοι πολλοί που έχω χάσει την μπάλα.
Έχω διαβάσει αρκετούς αλλά θέλω επιβεβαίωση στην διαδικασία που θέλω να ακολουθήσω.
Το κινητό: RedMi 3 pro (kenzo)
Rom: 7.ΧΧΧ Greek, unofficially unlocked bootloader.
Θέλω λοιπών να περάσω την τελευταία stable με miui 8 κλπ.
Ακολουθώ τον συγκεκριμένο Οδηγό και στον α) τρόπο μεταφέρομαι σε αυτό το thread.
Τον ακολούθησα λοιπόν μέχρι το σημείο που βρήκε το Update αλλά σταμάτησα εκεί,
οι απορίες μου: στον πρώτο οδηγό αναφέρει "Σε αυτόν τον οδηγό εσείς το μόνο που θα κάνετε διαφορετικά είναι να βάλετε το κινητό σε Fastboot mode και όχι σε recovery "
Πότε το κάνω αυτό? εναλλακτικά από τον τρόπο επανεκκίνησης που αναγράφεται? δλδ αντί να πάω απο το Updater πάω μέσω adb?
Πότε πρέπει να αιτηθω στην xiaomi για ξεκλείδωμα? -
-
Ερωτήσεις και από εμένα παιδιά. Ερώτηση 1: Έχω 2 κινητά που πηρα πρόσφατα για 2 φίλους. Mi4c και mi5 με πειραγμενη multilanguage rom. Αυτός ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα δύο αυτά κινητά; Ερώτηση 2: παλιότερα για να περάσω official global στο δικό μου redmi note 3 pro το είχα κάνει μέσω edl και τα σχετικά χωρίς να ξεκλειδωσω. Τώρα γίνεται με αυτόν τον τρόπο να αλλάξω ρομ η δεν ισχύει πια; ευχαριστω εκ των προτέρων
-
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-