Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Unofficial είναι
Ο/H arkoulikosta έγραψε:
Αυτό υποψιάστηκα και εγώ.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δες Bootloader
Νέος επιθεωρητής μας προέκυψε!!
(σας βλέπω, μιλάτε κωδικοποιημενα/κρυπτογραφημένα!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H arkoulikosta έγραψε:
εχει ξεκλείδωτο bootloader
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
Ωραία επειδή έχεις lollipop πέρνα την global dev 6.8.18 fastboot Rom σε fastboot mode, με το Mi flash, αναβάθμισε σε 6.12.1 μέσα από το σύστημα.
Ξεκλείδωσε bl.
Όταν φτάσεις εκεί Σφύρα να σου δοθούν παραπέρα οδηγίες. -
Παιδιά προσπαθώ με αυτόν τον οδηγό να περάσω official rom σε mi4c αλλά το MI pc suite δεν το βλέπει καν. Λογικά έχω θέμα με τους drivers. Από τη διαχείριση συσκευών βλέπω ότι φαίνεται σαν adb και πατώντας αναβάθμιση drivers με δεξί κλικ δεν είδα διαφορά. Καμία ιδέα;
Άκυρο Τελικά μπήκα με fastboot Mode βρήκε τις official roms αλλά δε μπορεί λέει να φλασαρει. Έχει ξανατυχει σε κανέναν αυτό;; -
-
καλησπερα και απο μενα, εχω αγορασει ενα mi5s και θελω να του περασω την official globe.
απο οτι φαινεται εχει πανω μια καστομια απο αυτες τις ωραιες που βαζουν τα κινεζομαγαζα.
δεν εχω τσεκαρει ακομα τον bootloader αλλα το ερωτημα μου ειναι αυτο τελικα ειναι απαραιτητο?
ο οδηγος που διαβασα γραφει πως ισχυει και για κλειδωμενο bootloader.
τι συστηνετε να κανω? -
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η σωστή διαδικασία είναι η παρακάτω:
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi -
Ο/H ili7 έγραψε:
αλλα το ερωτημα μου ειναι αυτο τελικα ειναι απαραιτητο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα