Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Παιδιά παραθέτω κάτι που έχω γράψει και στο thread Bootloader, αν δεν επιτρέπεται συγνώμη και πείτε μου να το κάνω edit,
κοπέλια problem και δεν ξέρω το γιατί, λοιπόν από fake rom με την βοήθεια σας με κλειδωμένο BL περάστηκε official china stable 8.1.3.0. πήρα και την ευλογία της Xiaomi για ξεκλείδωμα, αλλά όοοοοσο και αν έψαξα το forum δεν μπόρεσα να βρω γιατί μου πετάει από τον updater όταν πατάω να περάσω την ντεβ. το μήνυμα
"can't verify update" "you re allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only" τι δεν κάνω??:(
Mi5 windows 7 32-bit
Εεεμ...ναι....ενώ είμαι στην 8.1.3.0 και μου λέει No updates available κάτι που βγάζει νόημα μιας και στο επίσημο site αυτή είναι η τελευταία για Μι5. πάτησα update πάνω στη βλακεία μου έτσι γιατί...γιατί όχι...kai τώρα μου κάνει downloading αλλά δεν ξέρω τι!!!
To downloading τελείωσε και μου λέει τώρα Decrypting εδώ και περίπου 45 λεπτά στο 0%.
Παίζει να το πήδηξα το κιν.?May the force be with xiaomi Miui Hellas -
-
@Atom To flash της Ελληνικής ROM δεν το κάνουμε την πρώτη φορά από τον Updater.
Πρέπει πρώτα να βάλεις μία official ROM (FastBoot ROM) ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τον Bootloader.
Δεν ακολουθείς προφανώς τα σωστά βήματα.
Ρίξε μία ματιά στους οδηγούς => Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H kostaspach έγραψε:
-
@MIUI_ART ώπα...κάτσε γιατί καταλαβαίνω μάλλον όπως λες εντελώς λάθος, εφ'όσον έχω περάσει την τελευταία china stable...
Δεν πάω για Developer μετά??
Εάν ναι αντί δηλαδή να την περάσω από τον updater...την περνάω με fastboot ας πούμε και miflash tool? ή τα έχω κάνει μαντάρα????May the force be with xiaomi Miui Hellas -
Ο/H Atom έγραψε:
@MIUI_ART ώπα...κάτσε γιατί καταλαβαίνω μάλλον όπως λες εντελώς λάθος, εφ'όσον έχω περάσει την τελευταία china stable...
Δεν πάω για Developer μετά??
Εάν ναι αντί δηλαδή να την περάσω από τον updater...την περνάω με fastboot ας πούμε και miflash tool? ή τα έχω κάνει μαντάρα????
Αλλιώς κατέβασε china dev και περνά την από τον updater.
Μάλλον προσπαθείς την global γιαυτό βγάζει πρόβλημα.You may think you can fly - but you better not try -
@Thracia και εγώ αυτό νόμιζα και καλού κακού κατέβασα την china dev. αλλά...τζίφος συνεχίζει να μου πετάει το "can't verify update" "you re allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only"
ψάχνω να βρω τι άλλο μπορώ να κάνω (έχω κανα 6ωρο που δεν έχω σηκωθεί ούτε γ αστείο από τη θέση μου) αλλά φοβάμαι μην το καταστρέψω πάνω στην απογοήτευση μου.
Τώρα κατεβάζω κάτι αρχεία για το mi5 ένα china stable fastboot mode και ένα china developer fastboot mode αλλά δεν έχω βρεί ακόμα τι θα τα κάνω...May the force be with xiaomi Miui Hellas -
-
όχι φίλε μου, παίζει πολύ κινέζικο μέσα στο κινητόMay the force be with xiaomi Miui Hellas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα