You may think you can fly - but you better not try
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Να ξεκλειδώσω με την stable εννοείς? όχι γιατί φοβόμουν μήπως είχε θέμα λόγω του ότι φορούσε fake πιο πριν και μάλιστα με κλειδωμένο τον bootloader. εεεμ...την Recovery? όχι...προσπαθούσα να περάσω την κανονική china developer που είναι σε αρχείο .zip Μλκίες έκανα τόσες ώρες ε????May the force be with xiaomi Miui Hellas
-
Ο/H Atom έγραψε:
Να ξεκλειδώσω με την stable εννοείς? όχι γιατί φοβόμουν μήπως είχε θέμα λόγω του ότι φορούσε fake πιο πριν και μάλιστα με κλειδωμένο τον bootloader. εεεμ...την Recovery? όχι...προσπαθούσα να περάσω την κανονική china developer που είναι σε αρχείο .zip Μλκίες έκανα τόσες ώρες ε????
Για αρχή προσπάθησε να ξεκλειδωσεις με αυτήν που έχεις.
Οι recovery Rom είναι σε αρχείο zip.
Οι fastboot είναι σε tzr.
Γράψε πια έχεις κατεβάσει ή δώσε το λινκYou may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H Atom έγραψε:
συγνώμη @Thracia έχεις δίκιο τα μπέρδεψα έτσι όπως τα έγραψα, έχω δοκιμάσει εώς τώρα το αρχείο .zip μέσα από τον updater
Κατέβασε την ρομ που έχεις και περνα την με factory reset μήπως δεν έχει κάτσει καλάYou may think you can fly - but you better not try -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Κάτσε γιατί με μπλοκαρες
Για αρχή προσπάθησε να ξεκλειδωσεις με αυτήν που έχεις.
Οι recovery Rom είναι σε αρχείο zip.
Οι fastboot είναι σε tzr.
Γράψε πια έχεις κατεβάσει ή δώσε το λινκ
Όχι για κινητό xiaomi τουλάχιστον!!!'
Μήπως είναι καμιά καλύτερη που χρησιμοποιείς εσύ και μας το κρύβεις μπρε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ευτυχώς ρε Μάκη που υπάρχεις και συ με τις διευκρινίσεις σου γιατί θα αποτρελαθώ σήμερα, δε θα τη γλιτώσω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ευτυχώς ρε Μάκη που υπάρχεις και συ με τις διευκρινίσεις σου γιατί θα αποτρελαθώ σήμερα, δε θα τη γλιτώσω!!!
You may think you can fly - but you better not try -
Καλησπερα στην παρεα και σας ζητω συγγνωμη γιατι σε λιγοτερο απο 24 ωρες βρηκα και δευτερο θεμα για να ποσταρω. Για οσους λοιπον δεν διαβασαν το πρωινο μου ποστ θα ηθελα μια ακομα συμβουλη ωστε να προχωρησω ή οχι στην αγορα του πρωτου μου xiamo Mi5 3GB/32GB . Σε επικοινωνια που ειχα με τον πωλητη απο Κινα μου ανεφερε οτι το κινητο ειναι καινουργιο sealed και φερει γνησια (?) ROM ( official china stable ) και οτι το τηλεφωνο δεν υποστιριζει ΟΤΑ updates. Αν ακολουθησω τον οδηγο σε αυτο το αρθρο μπορω να αλλαξω την ROM και να το κανω ΟΤΑ supported ? Γνωμη σας ειναι να προχωρησω στην αγορα μιας και το βρηκα σε αρκετα καλη τιμη (220$) ? Τα προβληματα αυτα τα ξεπερναμε; Ευχαριστω στην παρεα
-
Ναι βρε μην μασάς όλα γίνονται απλά πρόσεχε γιατί ήδη σε ξεκινάει με ένα ψέμα, ότι έχει official αλλά δεν πέρνει ota !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα