Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Γειά και πάλι στην παρέα.
Μια φίλη μου, πήρε το redmi 4 PRO, και της ήρθε με την customia rom από vickmall. Αποφάσισα να περάσω μια κινέζικη official και μετά την XTRV. Ακολούθησα τον οδηγό εδώ κατά γράμμα και έφτασα εκεί που αναφέρει τις τρεις περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση δεν έγινε κάτι και ακολούθησα την 2η. Στην 2η στο τέλος το PC SUITE μου έβγαλε το εξής μνμ ( your device must be updated) και από κάτω είχε ενα μεγάλο Χ.
Άρα πήγα στην 3η περίπτωση αλλά υπήρχαν προβλήματα καθώς το κινέζικο PC SUITE, στην πιο αναβαθμισμένη του εκδοχή, μου έβγαλε να επιλέξω αρκετά και να πατήσω αρκετά κουμπιά και όχι 1 όπως λέει ο οδηγός.
Αυτή την στιγμή το κινητό είναι μόνιμα στην αρχική οθόνη και δείχνει το logo mi και από κάτω κανονικά android με τις κουκίδες να "τρέχουν". Δεν μπορώ να το ανοίξω η να το κλείσω και αναγκαστικά θα το αφήσω έτσι.
Κάποια λύση ? Το πρωί θα ανεβάσω screenshots/photos.
Eυχαριστώ. -
Για το κινητό της φίλης σου υπάρχει καταπληκτικός οδηγός του @mitch002 .
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Για το κινητό της φίλης σου υπάρχει καταπληκτικός οδηγός του @mitch002 .
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
ευχαριστώ πολύ. πάω να δοκιμάσω. -
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους , λοιπον εχω μπρικαρει ενα redmi pro κατα το φλασαρισμα με sp , τωρα ανοιγει σε fastboot kai teleytaia katafera se recovery (κατοπιν συνεχεις αλλα αποτυχημενες αποπειρες μς sp) ,προσπαθησα με το κινεζικο pc suite αλλα ενω ξεκιναει με τις καρτες του υποδεικνυω την ρομ εκει που παει να ξεκινησει μου πεταει ενα μηνυμα με κοκκινα στα κινεζικα και αυτο ηταν ..τιποτα ...θελω βοηθεια ευχαριστω
-
αυτο που γράφει ο οδηγός , το δοκίμασες:
"Σε περίπτωση που το Mi PC Suite δεν ανταποκριθεί και δεν μας πετάξει μήνυμα για Update τότε κάνουμε τα παρακάτω:
Κρατώντας πατημένο το κουμπί Shift στον υπολογιστή μας πατάμε επάνω στο εικονίδιο που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:
Επιλέγουμε την recovery rom που έχουμε κατεβάσει και προχωράμε με επιβεβαίωση του Update"
Πρέπει να δεις κατεβάσει εσύ μία ROM στο PC κ να την επιλέξεις ..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το δοκιμασα αλλα δεν ηταν το θεμα εκει αφου με οδηγουσε απο μονος του στην επιλογη ρομ ,
-
Πηρε ενας φιλος απο ελληνικο μαγαζι ενα redmi note 3 pro 2/16 με την κλασσικη unofficial stable 8.0.6.0.0 android 5.1.1.Σκεφτομαι να δοκιμασω με αυτον τον τροπο και οχι με edl μια και απ οτι μου ειπε το μονο που το νοιαζει ειναι να εχει ελληνικα και να πηγαινει καλα,οποτε global dev και ειναι σενιος(root και λοιπα ουτε για αστειο!).Αν κατεβασω fastboot rom global dev θα εχει θεμα στο φλασαρισμα?Εστειλε καλου κακου αιτημα για ξεκλειδωμα αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα..Η να φλασαρω με edl και μετα με miflash να βαλω την global dev?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Ο/H shinig έγραψε:
Πηρε ενας φιλος απο ελληνικο μαγαζι ενα redmi note 3 pro 2/16 με την κλασσικη unofficial stable 8.0.6.0.0 android 5.1.1.Σκεφτομαι να δοκιμασω με αυτον τον τροπο και οχι με edl μια και απ οτι μου ειπε το μονο που το νοιαζει ειναι να εχει ελληνικα και να πηγαινει καλα,οποτε global dev και ειναι σενιος(root και λοιπα ουτε για αστειο!).Αν κατεβασω fastboot rom global dev θα εχει θεμα στο φλασαρισμα?Εστειλε καλου κακου αιτημα για ξεκλειδωμα αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα..Η να φλασαρω με edl και μετα με miflash να βαλω την global dev?
Δες τον bootloader και αν είναι ξεκλείδωτος βαλε την global stable που εχει και Ελληνικά με το mi flash σε fastboot mode
Μετα αν θες την dev την περνας από τον updaterYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Δεν νομίζω να κάνεις δουλειά με global rom και pc suite.Δες τον bootloader και αν είναι ξεκλείδωτος βαλε την global stable που εχει και Ελληνικά με το mi flash σε fastboot mode
Οχι ειναι κλειδωμενος δυστυχως!!Και εκανα αιτηση αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα...αν λεω αν μπω σε edl mode περασω china den και μετα μεσω miflash και το κινητο σε fastboot mode περασω global dev?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H shinig έγραψε:
αν λεω αν μπω σε edl mode περασω china den και μετα μεσω miflash και το κινητο σε fastboot mode περασω global dev?
-
Ο/H shinig έγραψε:
Οχι ειναι κλειδωμενος δυστυχως!!Και εκανα αιτηση αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα...αν λεω αν μπω σε edl mode περασω china den και μετα μεσω miflash και το κινητο σε fastboot mode περασω global dev?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα