Φιλε δεν μπορω να εγκαταστησω τους drivers ...Μου δειχνει αυτο
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πηγαινε πάνω εκεί στην προβολή, πάτα εμφάνιση κρυφών συσκευών κ διέγραψε ότι άχρηστη (αχνή) συσκευή σου εμφανίσει.
Διέγραψε κ το mi4c με το θαυμαστικό κ κάνε δεξί κλικ στο Alex-pc κ κάνε προσθήκη υλικού παλαιού τύπου κ εγκατέστησε Android phone ή φορητή συσκευή κ πήγαινε κ διάλεξε τους κατάλληλους οδηγούς από το c:\xiaomi\xiaomiflash..... όπως περιγραφει το link που σου γραψα στο προηγούμενο μήνυμα..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εκανα αυτα που μου πες και τωρα υπαρχει το θαυμαστικο και στην ενημερωση μου βγαζει αυτο
-
-
Δυστυχως μου βγαζει παλι την ιδια ενδειξη...
-
Μολις εχω στα χερια μου το mi5 64 μαυρο ενταξει απλα τελειο... Αλλα εχει την fake rom MIUI 7.2.8.0.0 (MAACNDB) εχω διαβάζει πολλα αλλά θέλω να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να βάλω global stable χωρις ροοτ και ξεκλείδωμα Bootloader να με βοηθήσει κάποιος που εκανε ο ίδιος την διαδικασία και οχι τι εχει διαβάσει απο αλλου. και αν μπορει να βαλει και ενα λινκ με τους drivers που χρειαζομαστε... Ευχαριστωωωωωωωωω
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
MI MAX 32GB - Bootloader(Locked)
Από unofficial προσπάθησα να βάλω την : V8.1.4.0.MBCMIDI (MIUI8) Global Stable (en.miui.com/download-302.html#450)
και έπαιρνα αυτό "Rom Package's signature can not verified"
Οπότε έβαλα την τελευταία China Stable που μου έβγαλε το PC Suite : Version: V8.1.5.0.MBCCNDI (MIUI8) με επιτυχία (δεν χάθηκε τίποτα από την συσκευή apps κτλ;;;!!!).
Ξαναπροσπάθησα μέτα να βάλω την V8.1.4.0.MBCMIDI (MIUI8) Global Stable αλλά μου πετάει το ίδιο μήνυμα.
Δοκίμασα και με το κινέζικο PC Suite το ίδιο πρόβλημα,
Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ -
To pc suite μπορει να δουλεψει με
1)TWRP η μονο με official recovery ?
2)ξεκλειδωτο bootloader?
Eυχαριστώ! -
Τι σχέση έχει το pc suite με το recovery ; Δεν έχω καταλάβει την ερώτηση σου
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Eιχα την εντύπωση οτι κάνει αναβάθμιση μεσω του recovery του τηλεφώνου...
Βεβαια θα μου πεις αν εχω TWRP φλασαρω με αυτο -
Και από τα δύο μπορεί να γίνει αναβάθμιση αλλά το twrp είναι μόνο για Ελληνική ή EU rom ενώ το pc suite για official είναι δύο διαφορετικά εργαλεία
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα