Φιλε δες λιγο τι γινετε με τους drivers...Τους διεγραψα ολους ακομα και mi pc suite αγγλικο και miflash και οτι αλλο υπηρχε και κατεβασα εναν απο την σελιδα της adb...Με το αγγλικο mi pc suite παλι δεν ειδα προκοπη και κατεβασα το κινεζικο...Μετα απο ολα αυτα βλεπω αυτο στην φωτο αλλα δεν ξερω απο κινεζικα και φοβαμαι μην κανω κατι λαθος....Ακομα ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι αναγνωριζεται το κινητο
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πολύ βοηθητικό το topic, ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.
Μόλις έκανα την αναβάθμιση κι εγώ στο Redmi note 3 (mtk) και όλα δουλεψαν οκ αλλα δεν μου δουλευει πλέον το Google Play store, μου επιστρέφει μνμ ''Σφάλμα ανάκτησης πληροφορών απο τον διακομιστή (RH-01) ''. Μπορώ να κάνω κατι γι αυτό? είναι θέμα δικτύου ή θέμα ρύθμισης μετά την αναβάθμιση στο MIUi 8? -
@alexvladδεν βλέπει ο, υπολογιστης το κινητό σε recovery mode-->θέμα drivers-->δες εδώ REDMI PRO 3/32 HELIO X20 [SOLVED]
Ή
δεν το χεις σε recovery Mode!!
@difragos δοκίμασε αυτό : Unfortunately Google Play Services has Stopped Working - GTV 6.5.26Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο αυτο αλλα παλι στην ενημερωση του driver μου βγαζει το error 10 και παραμενει το θαυμαστικο..Σε recovery mode μπαινω απο την ενημερωσεις,εκει πανω 3 τελιτσες και κανω επανεκκινηση σε λειτουργια ανακτησης...Οταν δεν ειμαι σε revovery mode το κινητο το βελπει κανονικα ο υπογιστης...εχω το mi recovery,το κινητο ειναι καινουριο..Τι να κανω;
-
-
ξανακάνε μια φορά το σετάκι, εμένα κάποιες φορές, έπιανε με τη 2η-3η:
- ρυθμισεις-->εφαρμογές-->clear cache σε όλες τις εφαρμογες που έχουν μπροστά τη λέξη google (play store, frameworks κλπ).
- Ρυθμισεις-->λογαριασμοι--> αφαίρεση του google Account
- Ρυθμισεις-->λογαριασμοι--> προσθήκη του google Account
@alexvlad όταν είσαι online και μπορώ θα το δούμε μέσω teamviewer...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
- ρυθμισεις-->εφαρμογές-->clear cache σε όλες τις εφαρμογες που έχουν μπροστά τη λέξη google (play store, frameworks κλπ).
-
-
Καλημέρα παιδιά. Έκανα φλασάρισμα με την 1η περίπτωση και όλα πήγαν καλά μου εγκατέστησε την 8.1.3.0 stable china. όλα καλα δεν μου κάνει συνεχόμενα reboot οπως πριν και δεν έχουν χαθεί δεδομένα ή εφαρμογές. Το θέμα είναι οτι εχει τα Ελληνικά ως γλώσσα γραφής όπως πριν όχι όμως στην περιγραφή των μενού. Έχω το Redmi Note 3 με κλειδωμένο bootloader. Για να βάλω Ελληνική ρομ να ξεκλειδώσω και να την περάσω με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK);
=============== Ιαν 15th 2017, 3:36pm ===============
μου βγάζει Σφάλμα ανάκτησης πληροφορών απο τον διακομιστή (RH-01) και εκανα αφαίρεση του google account αλλα όταν πάω να προσθέσω ξανα μου βγάζει "έλεγχος πληροφοριών και δεν κάνει τίποτα. Βοήθεια!!! -
παιδια καλη χρονια
ΣΟΣ
το βλέπει σαν mtp usb device με θαυμαστικο
τι κανω?
το αναγνωρισε και εβγαλε αναβαθμιση και την κατεβαζει 8,1,3,0
ΒΟΗθεια να προχωρησω η οχι! -
-
καλημερα παιδιά να ρωτήσω κάτι σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο το κινέζικο misuite πχ εχω ένα redmi 4 prime με unofficial rom μπορώ να περάσω την global?
-
Ο/H tom222 έγραψε:
unofficial rom μπορώ να περάσω την global?
Κάνε έναν έλεγχο bootloader πρώτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα