Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Οχι αλλα αυτο επειδη δεν εχει ως επιλογη να το ανοιξω ως διαχειριστης
-
απεγκατέστησε το mi flash και ξαναεγκατέστησε το mi flash με δεξί κλικ και επέλεξε εκτέλεση ως διαχειριστής.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
ξερω πως να κανω εγκατασταση ως διαχειριστης...
ξερω πως να κανω εγκατασταση ως διαχειριστης...
ακομη και στα properties δεν με αφηνει να το βαλω εγκατασταση παντα ως διαχειριστης... -
άμα το γράψεις άλλη μια φορά you will make it happen!!!!!
μόλις θυμήθηκα πως ούτε εμένα είχε την επιλογή για τον διαχειριστή...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τι εννοεις την αλλη εκδοση?
-
-
την εγκατεστησα αλλα ειναι η ιδια με την προηγουμενη...
-
-
Καλησπέρα!
Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 4 απο Κίνα (ημουν ο ίδιος εκεί). Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο πράγμα που θέλησα να κάνω είναι να περάσω global ROM δεδομένου πως ότι έχει μέσα αφορά κυρίως τη Κίνα. Έχω διαβάσει τους πολύ επεξηγηματικούς οδηγούς (περιττό να αναφέρω πόσο εκπλικτική θεωρώ τη δουλειά που έχετε κάνει) παρόλα αυτά έχω φάει πόρτα σε όλα. Συγκεκριμένα έχω τα ακόλουθα προβλήματα για τα οποία θα χρειαστώ τη γνώμη / γνώσεις σας:
A) θέλοντας να βρώ το status κλειδώματος του bootloader, είδα πως ο επεξεργαστής που φοράει (μεσω CPU-Z) είναι ο Cortex A53 άρα δεν μπορώ να ακολουθήσω καμία απο τις δύο αναφερόμενες περιπτώσεις
Β) Ψάχνοντας τα settings της συσκευής έπεσα κάπου που έλεγε πως είναι κλειδωμένος ο bootloader. Ηδη ξεκίνησα τη διαδικασία μέσω του site της xiaomi για unlock αλλά μου λένε πως θέλει 10 μέρες και θα ενημερωθώ.
C) Ακολουθόντας τον τρέχων οδηγό (και για αυτό ποστάρω εδώ) δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω ούτε με την αγγλική ούτε με την κινέζικη εκδοση του mi suite. Συγκεκριμένα κανένα απο τα δύο δεν αναγνωρίζει το κινητό και στην κινέζικη έκδοση παίρνω ένα error οτι το android 6 δεν υποστηρίζεται ακόμα. Σε όλες τις περιπτώσεις και παρά την απενεργοποίηση του digital signature των drivers το κινητο αναγνωρίζεται ως redmi4 κάτω απο τα portable devices και παρά το ενεργοποιημένο debugging mode (στο οποίο δεν μου ζητάει να δεχτώ το PC μου ως αξιόπιστο.
Οποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη!
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα