Γεια σας. Μόλις παρέλαβα ένα mi5 με κλειδωμένο bootloader και κατάφερα να περάσω την stable 8.16.0 miui 8.1 . Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και αναμένω. Το mipcsuite μου βγάζει πρόβλημα (rom signature) για την developer "miui_MI5Global_7.1.19_668b027f8d_7.0" οπότε δεν μπορώ να την εγκαταστήσω ώστε σε μερικές μέρες να ξεκλειδώσω τον bootloader. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ.
Θελω να περασω την ευρωπαικη official rom (global), μπορω να το κανω χωρις να ξερω αμα το bootlocker ειναι κλειδωμενο ή ξεκλειδωτο? και χωρις να εχω στελει την αιτηση οκ για ξεκλειδωμα??
Θελω να περασω την ευρωπαικη official rom (global), μπορω να το κανω χωρις να ξερω αμα το bootlocker ειναι κλειδωμενο ή ξεκλειδωτο? και χωρις να εχω στελει την αιτηση οκ για ξεκλειδωμα??
Ναι φιλε μου,δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα για official Rom οπως ειναι αυτη.
ερώτηση : μαλλον εκανα βλακεία, και απο pcsuite μου πέρασε μια 7.1.20 beta (redmi pro)
πως να βαλω official τωρα ?
(απευθύνεστε σε ασχετο οποτε λίγη επιείκια...)
Καλησπέρα προσπαθώ να κάνω το 3ο τρόπο αλλαγής ρομ, κατέβασα το κινέζικο μι πισι σουιτ και έβαλα το κινητό σε ρικοβερι μοουντ αλλά μου βγάζει αυτές τις επιλογές και δεν ξέρω τι να πατήσω για να ξαναπεράσω την ιδια ρομ απο την αρχη, μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ;;;