Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
αυτό μόνο, τίποτ' άλλο...
με πρόλαβε ο 2ος πιο γρήγορος της xiaomis!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλησπερα παιδιά...εχω τη ρομ στη φωτογραφία...για να περασω την τελευταία(τωρα που βρηκα χρόνο) απλα την βασω στην sd κανω όλα τα wipes και προχωράω???
-
-
Έχω κάνει εγκατάσταση την 8.1.3.0 Stable china rom και θέλω να πάω στην 8.1.2.0 Global stable αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα : ROM package's signature cannot verified.
Προσπάθησα να το κάνω με το R-Flash και όταν πάω και επιλέγω την ΡΟΜ που κατέβασα , δηλαδή την 8.1.2.0 , μου βγάζει αυτό. Καμία ιδέα πως θα βγάλω την China stable k=και να βάλω την Global stable ? Θέλω να έχω και αγγλικά και ελληνικά. Ευχαριστώ -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κα τα δύο μία χαρά δουλεύουν και τα κάνουν όλα. Σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύει το αγγλικό και σε κάποιες το κινέζικο. Προσωπικά το Αγγλικό δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα σε ολους,
απο China stable σε Global stable μεσω του κινεζικου Mi Pc Suite πως το κανουμε; Αν γινεται φυσικα... Προκειται για συσκευη Mi 5s.
Ευχαριστω προκαταβολικα. -
-
κατεβασε το αρχείο zip της Ρομ κ πέρασε το χειροκινητα, έχει οδηγιες για αυτό, στην 3η περίπτωση με το Κινεζικο pcsuite νομίζω ο @lallasgr ....
Μήπως να προηγηθεί κ το wipe της προηγούμενης rom, που αναφέρεται εδω: Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloaderΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Περιμενω για ξεκλειδωμα. Δοκιμασα χειροκινητα να βαλω global και βγαζει ενα κοκκινο πλαισιο σαν να ειναι invalid...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα